Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De Emparro67 Hybrid zorgt voor een nieuwe dimensie in decentrale voeding.

De innovatieve schakelende netvoeding Emparro67 Hybrid is een multitalent die veel sterke punten heeft: hij verplaatst niet alleen de voeding vanuit de schakelkast naar de industriële toepassing in het veld, maar met zijn twee geïntegreerde kanalen voor de 24-VDC-laststroombeveiliging controleert hij bovendien het stroomcircuit en zorgt daarmee voor een hogere bedrijfsveiligheid.

Dankzij een I/O-link interface is uitgebreide en transparante communicatie mogelijk.

De volledig vergoten IP67 schakelende netvoedingen van de Emparro67 in de robuuste metalen behuizing maken indruk door het hoge rendement – tot 93,8 procent van de gebruikte energie wordt omgezet. Het grote voordeel van deze decentrale oplossing is dat de transformatie  van de 230Vac spanning naar 24 VDC niet meer plaatsvindt in de schakelkast, maar direct bij de verbruiker. Hierdoor blijven leidingverliezen tot een minimum beperkt. Schakelkasten kunnen een kleiner formaat krijgen, en bij sommige applicaties kunnen ze zelfs volledig overbodig worden.

De nieuwe schakelende netvoeding Emparro67 Hybrid beschikt over twee geïntegreerde Mico-kanalen voor elektronische stroombeveiliging van bijvoorbeeld installatieonderdelen, sensoren en actuatoren of – bijzonder interessant – van veldbusmodules. Op deze manier kan de voeding van zowel de sensoren en modules als van de actuatoren van de aangesloten veldbussystemen afzonderlijk worden beveiligd. Dit levert een maximale bedrijfsbetrouwbaarheid op. De Mico-kanalen voor de beveiliging van de twee 24-VDC-laststroomcircuits kunnen worden ingesteld op verschillende stroomwaardes. Uitschakeling verloopt via het principe ‘zo laat als mogelijk, zo vroeg als noodzakelijk’.

De Emparro67 Hybrid beschikt over een I/O-linkinterface (M12-aansluiting) en kan als Device communiceren met een bovenliggende I/O-linkmaster. Dit maakt het mogelijk om de Emparro67 Hybrid te installeren in andere gekoppelde intelligente toepassingen. Een voorbeeld hiervan is de beveiliging van de levensduur van een apparaat. Bedrijven in de installatie- en machinebouw kunnen gebruikmaken van dergelijke Predictive-Maintenance-functies om op basis daarvan nieuwe ondernemingsmodellen te ontwikkelen.

www.murrelektronik.be

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina