Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De Roeve in Lokeren wil in 2017 twaalf extra ingenieurs aanwerven.

Het bedrijf groeide in het voorbije 2016 al met dertien extra medewerkers aan tot in totaal tachtig personeelsleden.

Die groei gaat gestaag verder want De Roeve haalde recent een bestelling voor de productielijn ‘zalven’ binnen bij de fabriek van Purna Pharma in Puurs.

Purna is een onafhankelijk Belgisch farmaceutisch bedrijf gevestigd in het vlaamse ‘Pharma Valley’ waar ook bedrijven zoals Pfizer, Novartis Alcon Couvreur, Capsugel en anderen zijn gevestigd. Purna is gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricatie van vloeibare en half vaste (gels/zalven/cremes) farmaceutische producten. Zij haalden recentelijk de productie naar Puurs van ’s wereld meest gekende zalf voor behandeling van spieren.

Uitgegroeid tot 8 divisies

De Roeve is een engineering bedrijf uit Lokeren ontstaan uit een automatiseringsbedrijf 25 jaar geleden, maar intussen uitgegroeid tot een bedrijf met 8 divisies waaronder Industrial IT, Electrical Engineering, Integrated Business Planning, Mechanical Engineering en Perdum voor Mobile Automation.

De automatiseringsafdeling die tot heden gespecialiseerd was in Siemens PLC projecten, regeltechnieken en energy oplossingen breidt uit naar volledige Multi- Techniek ‘Turnkey’ projecten. Dit komt neer op het samenbrengen van experten om een oplossing te realiseren onder de verantwoordelijkheid van één partij en één aanspreekpersoon. Totaaloplossingen over meerdere technieken en expertises heen.

‘Het ‘zalven’ project bij Purna is een perfect voorbeeld van zo’n project’, reageert Antonio Van Holderbeke, Sales Manager bij De Roeve. ‘Er was nood aan een uitbreiding van het tankenpark, proces studie, URS lastenboek, inox clean piping- en een automatiseringsbedrijf met geavanceerde ervaring in farmacie projecten. De Roeve fungeerde als connector met voldoende expertise.’ 

Productielijn in voorjaar 2017 klaar

De Roeve nam het gehele project op zich. Design en voorstudie voor het vastleggen van de specificaties zijn inmiddels achter de rug en het bedrijf is momenteel druk bezig aan de productie-installaties te Puurs. In het voorjaar van 2017 moet de volledige productielijn klaar zijn.

www.deroeve.com

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina