Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De belangrijkste industriebeurs ter wereld vindt plaats van 24 t/m 28 april 2017 in Hannover.

Onder het overkoepelende thema ‘Integrated Industry – Creating Value’ is op de HANNOVER MESSE alles te zien en te beleven op het gebied van de digitalisering van productie (Industrie 4.0) en energiesystemen (Integrated Energy).

De beurs brengt zeven vakbeurzen op één plaats samen: Industrial AutomationMotion, Drive & Automation - Digital Factory - Energy - ComVac - Industrial Supply - Research & TechnologyPolen is het partnerland van HANNOVER MESSE 2017.

HANNOVER MESSE toont de winstgevende kant van Industrie 4.0

Om de digitalisering van productie en energie verder te verspreiden, moet de industrie de voordelen nog sterker benadrukken. Op HANNOVER MESSE 2017 kunnen ondernemingen uit industrie en energie zien welke onmiddellijke en langdurige voordelen zij kunnen verwachten. 

Industrie 4.0, integrated energy, digital twins, predictive maintenance, digital energy, smart materials, netwerk- en samenwerkingsrobots (cobots): grote en kleine ondernemingen zien zich geconfronteerd met een groot aantal technologische mogelijkheden, waarvan ze de effecten vaak moeilijk kunnen inschatten. Voor de HANNOVER MESSE 2017 is dit het uitgangspunt. De belangrijkste industriebeurs ter wereld laat wegen zien hoe ondernemingen ook met beperkte hulpmiddelen het potentieel van de digitalisering kunnen herkennen en voor zichzelf kunnen benutten.

Praktisch:

GLOBAL FAIRS en AUTOMATION MAGAZINE nodigen u van harte uit om HANNOVER MESSE 2017 te bezoeken! U kan zich via deze link registreren voor een gratis inkomkaart.

Klik hier voor de plattegrond en een overzicht over de thema’s.

Exposanten en producten zoeken op HANNOVER MESSE 2017

Om uw bezoek aan de HANNOVER MESSE 2017 voor te bereiden, kan u online doelgericht zoeken naar exposanten en producten. U kan er eveneens exposantenlijsten raadplegen en downloaden voor specifieke thema’s of producten. 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina