Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Vintecc is genomineerd voor 2021 Deloitte's Technology Fast 50 competitie voor technologiebedrijven in België.

De Fast 50-prijs wordt toegekend aan het snelst groeiende technologiebedrijf van het land, op basis van het percentage omzetgroei in de afgelopen vier jaar. De winnende bedrijven worden bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking op 25 november 2021.

Vintecc is een in België gevestigd engineeringbedrijf, gespecialiseerd in machinesoftware op basis van modelgebaseerd ontwerp met expertise in complexe sensoren, geavanceerde besturingen, machinevisie en automatisering. Vintecc loopt voorop in het gebruik van Digital Twins en gebruikt het in eigen huis ontwikkelde simulatieplatform DUAL.

Vintecc biedt ook op maat gemaakte IOT-oplossingen met het eigen ontwikkelde datalogging-platform Capture.

'Onze strategie en continue groei van de afgelopen jaren hebben onze positie in de markt versterkt. We beschouwen deze nominatie als een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Onlangs zijn we de grens naar Nederland overgestoken en de komende jaren gaan we ons ook richten op internationale uitbreiding', klinkt het bij Vintecc.

Over de Technology Fast 50 van Deloitte 2021

De Technology Fast 50 competitie is een jaarlijkse selectie van de 50 snelst groeiende en innovatieve technologiebedrijven met hoofdzetel en opgericht in België. Publieke of private bedrijven die een technologiegerelateerd product of dienst ontwikkelen en die de afgelopen vier jaar een substantiële omzetgroei hebben doorgemaakt, kunnen deelnemen aan de wedstrijd en kans maken om genomineerd te worden als een van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in België.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina