Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Naast fantastische automatisatieprojecten voor klanten, was Hupico uit Gentbrugge de laatste tijd ook achter de schermen druk in de weer. Een nieuwe focus en look is het resultaat.

Nieuwe ideeën borrelden op en tijdens een strategische oefening formuleerde het team achter Hupico de groeiambities.

Om die plannen in de toekomst te realiseren, zijn de activiteiten van Hupico voortaan duidelijker afgelijnd. Vanaf nu leggen de specialisten van Hupico zich louter toe op automatisatie-oplossingen binnen Industrie 4.0.

Voor alle verbindingstechnieken wordt Saldico het nieuwe aanspreekpunt.

Over Saldico

Saldico (www.saldico.be) is gespecialiseerd in ultrasoon- en laserlassen. Ze adviseren u graag en dragen, net zoals iedereen bij Hupico, een goede dienstverlening hoog in het vaandel.

'Heeft u een project waarbij verbindingstechnieken en automatisatie gecombineerd moeten worden? Dankzij de nauwe band tussen Saldico & Hupico realiseren we ze samen!', klinkt het enthousiast.

Nieuwe look voor Hupico

Om de hernieuwde focus op Industrie 4.0 extra kracht bij te zetten, ziet u Hupico vanaf nu in een nieuwe look. Een nieuw logo, nieuwe kleuren, … en natuurlijk mocht ook een nieuwe website niet ontbreken!

Hoewel de Hupico-branding een upgrade kreeg, verandert de klantgerichte aanpak van het bedrijf niet. Kwalitatieve service blijft het hoogste goed!

Contacteer het Hupico-team gerust voor uw automatisatieproject, ze denken graag met u mee! 

info@hupico.be / +32 9 210 40 60

www.hupico.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina