Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

BEMAS vzw, de Belgian Maintenance Association, organiseert deze maand Asset Performance 4.0, een driedaagse conferentie en beurs die focust op digitale oplossingen voor maintenance, asset management en operations.

Van 26 tot 28 oktober 2021 kan u live in Antwerpen en ook online terecht voor inspirerende presentaties, netwerkmomenten en praktische sessies rond 4.0 technologieën. 

Voor de lezers van Automation Magazine is er via BEMAS een kortingscode van 10 %. Vul dan ook de code AUTAP10 in om deze korting te innen.

Door deze code op het einde van de registratie in te geven, krijgt u dus 10 % korting, geldig op elk ticket.

IoT en predictive maintenance

Digitalisering biedt interessante mogelijkheden voor uw productieomgeving. Zo staat een team van Siemens ook klaar om u wegwijs te maken in deze nieuwe mogelijkheden.

‘Predictive maintenance’ – gebaseerd op Internet of Things – is slechts één voorbeeld. De voordelen zijn niet min: u spaart heel wat kosten uit en plant er de ideale onderhoudsmomenten mee in.

Hieronder in een notendop wat Siemens voor u en uw productieomgeving kan betekenen:

  • Predictive Services voor aandrijfsystemen: Voorspel de gezondheidsstatus en garandeer volledige transparantie in reserveonderdelen en onderhoudsactiviteiten. Dé cruciale inzichten om uw productieomgeving te optimaliseren.
  • Data Analytics Services: Meer efficiëntie – in termen van kosten, kwaliteit en productiviteit – bekomt u door de juiste data en modellen in te zetten die anomalieën in een heel vroeg stadium detecteren. Via gebruiksklare toepassingen zoals SieMoni of de ASRM app kunnen we u ontzorgen bij emissiemonitoring of live monitoring van uw automatisch magazijn.
  • IT Security Solutions: Geautomatiseerde productieomgevingen hebben nood aan een sterke cybersecurity. Via onze IT Security Solutions ondersteunen we bedrijven van consulting over implementatie tot optimalisatie.

Geïnteresseerd in de Siemens Digital Enterprise Services? We verwelkomen u graag op de Asset Performance 4.0 Conference & Exhibition van 26 - 28 oktober 2021 in het FMCC in Antwerpen. 

Schrijf u in en kom bij ons langs aan standnummer A8. Neem ook zeker deel aan de presentatie 'The 4 steps towards Data Analytics', gegeven door Augustijn Degrieck op 27 oktober van 13u30 tem 14u15 in de conferentieruimte.

www.bemas.org

www.siemens.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina