Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

WEG exposeert zijn nieuwste serie industriële omvormers bij Aqua Nederland van 15 t/m 17 maart 2022 in Gorinchem.

WEG demonstreert frequentieomvormers uit de CFW-serie en stelt op de vakbeurs de nieuwste versie ten toon van de CFW500 frequentieregelaar (VSD) die nu verkrijgbaar is met een IP66-beschermingsklasse. 

Aqua Nederland is het toonaangevende evenement voor de waterbranche in Nederland en verwelkomt meer dan 370 exposanten die de laatste technologie in waterbehandeling en watermanagement demonstreren. Als een kleine vakbeurs biedt dit een unieke kans voor iedereen die werkzaam is in de industrie om nieuw gelanceerde producten te ontdekken en met andere professionals in de waterbranche te netwerken.

WEG demonstreert op de beurs de laatste versie van zijn gerenommeerde CFW500 frequentieomvormers. De CFW500 is een high-performance variabele frequentieregelaar (VSD) met een vermogensbereik van 250 W tot 75 KWh, ontwikkeld om de snelheid en het koppel van driefasige inductiemotoren te regelen. De machine is nu verkrijgbaar met een hogere IP-beschermingsklasse dan ooit tevoren; de IP66-beschermingsgraad ten opzichte van de vorige IP20 betekent dat de regelaar geschikt is voor toepassingen waarbij hij blootgesteld wordt aan de directe waterstraal van hogedrukspuiten.Andere frequentieregelaars van WEG zijn ook verbeterd. De CFW700, CFW701 en CFW11 serie zijn nu verkrijgbaar met een IP55-beschermingsklasse — waardoor deze machines bij uitstek geschikt zijn voor toepassingen in de waterindustrie.

WEG levert al jaren oplossingen voor de waterbranche, inclusief besturingsapparatuur en softstarters. Vanwege de veeleisende omgevingen voor waterbehandeling, management en pompen zet WEG zich in om producten te maken die aangepast kunnen worden aan de exacte specificaties van een toepassing. Dit houdt onder meer in maatwerkaanpassingen aan het elektrische en mechanische ontwerp van producten.

WEG heeft ook maatwerktechnologie ontwikkeld voor regelaars die gebruikt worden in pomptoepassingen. De Pump Genius van WEG heeft voorzieningen als gebroken pijp- en lekdetectie en programmeerbare schema’s voor energiebesparing.

Aqua Nederland biedt als specialistische vakbeurs de perfecte omgeving voor de technici van WEG om potentiële eindgebruikers te ontmoeten en de huidige uitdagingen voor het gebruik van motoren en VSD’s in de waterbranche te bespreken. Het team is tijdens de driedaagse vakbeurs beschikbaar bij stand J106.

Als u een afspraak wil maken om een vertegenwoordiger van WEG te spreken tijdens Aqua Nederland 2022, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het team via: mbrinks@weg.net.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina