Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Rijkswaterstaat heeft voor de Samenwerkings Raamovereenkomst Ingenieursdiensten (SROK ID) meerdere bureaus/combinaties geselecteerd voor de levering van technisch advies.

Bosch Rexroth is geselecteerd voor een aantal specialistische onderwerpen van de overeenkomst en werkt hiervoor nauw samen met 5 andere bedrijven.

Deze in totaal 6 bedrijven hebben zich verenigd en werken samen onder de naam: BOOST ingenieursdiensten.

BOOST ingenieursdiensten is een samenwerking van MH Poly, Econsultancy, RvB engineering, dBvision en Cicom & Copier en Bosch Rexroth.

De bovengenoemde bedrijven hebben bijna een jaar lang gewerkt aan het intensieve aanbestedingstraject met een positief resultaat: de gunning voor de samenwerkingsraamovereenkomst 4 (afk. SROK-4) adviesdiensten. 

Elke adviseur brengt eigen specialisatie en achtergrond in het team. 

BOOST is o.a. gespecialiseerd in bewegingswerken, onderhoud specialistische vragen ( LCC, TCO, monitoring, voorspellend onderhoud), elektronica voor bewegende constructies, geotechniek, sterkteleer, assetmanagement, onderzoek en advies over bodem, flora en fauna, archeologie, geluid en trillingen, ontwerp, contractvorming en projectmanagement. Samen vormen ze een multidisciplinair team met integrale advisering. 

De overeenkomst tussen BOOST ingenieursdiensten en Rijkswaterstaat is 1 september 2021 j.l. ingegaan en heeft een looptijd van 3 jaar, met optie tot verlenging van 1 jaar.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina