Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Efficiënte aandrijfoplossingen voor pakketdistributiecentra met aandrijftechniek van NORD DRIVESYSTEMS: de beste prestaties en geoptimaliseerde total costs of ownership (TCO).

Als populaire en langdurige partner van de post- en pakketindustrie levert NORD DRIVESYSTEMS efficiënte, betrouwbare en servicevriendelijke aandrijfoplossingen voor pakketdistributiecentra.

De aandrijvingen combineren de twee belangrijkste factoren om de TCO te verlagen - energie-efficiëntie en versiereductie - en zorgen zo voor een aanzienlijk hogere efficiëntie en lagere kosten.

Om de snel groeiende pakketvolumes van de booming online handel en de oplopende tijds- en kostendruk te kunnen handlen, krijgen pakketdistributiecentra steeds meer behoefte aan hoog-efficiënte aandrijftechnologie die hoge bedrijfszekerheid garandeert met minimale uitval, lage total costs of ownership (TCO) en minimale onderhoudsinspanningen. Als belangrijke partner van de post- en pakketindustrie is NORD DRIVESYSTEMS bekend met de door de industrie gestelde eisen en levert het innovatieve aandrijfoplossingen die worden gekenmerkt door hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Met zijn intensieve TCO aanpak, hoog niveau van applicatie- en ontwikkelingsexpertise, jarenlange ervaring en brede scala modulaire producten, implementeert de wereldwijd actieve aandrijfspecialist voor elke toepassing de optimale oplossing.

Breed productportfolio

Het programma omvat onder andere de gepatenteerde DuoDrive motorreductor, energiebesparende IE4 en IE5+ synchroonmotoren, moderne aandrijfelektronica voor decentrale toepassingen en schakelkastinstallatie, naast efficiënte reductoren. Met de IE5+ motorgeneratie - leverbaar in geventileerde en gladde uitvoering - is NORD erin geslaagd de verliezen aanzienlijk te verlagen, vergeleken met de huidige IE4 serie. De permanentmagneet synchroonmotor realiseert zijn hoge rendement, dat soms significant boven efficiëntieklasse IE5 uitkomt, over een breed koppelbereik - en is daarmee optimaal geschikt voor energiezuinige werking in het deellastbereik.

De gepatenteerde DuoDrive gaat nog een stap verder. De compacte motorreductor integreert de IE5+ synchroonmotor in een eentraps vlakke reductorbehuizing en zet daarmee nieuwe standaards op het gebied van rendement, inbouwruimte en versiereductie.

Energie-efficiëntie en versiereductie in optimaal evenwicht

De LogiDrive standaard motorreductoruitvoeringen bieden bovenal een perfecte balans tussen energieefficiënte werking en een minimum aan aandrijfvarianten. Het resultaat is een optimaal compromis tussen investerings-, bedrijfs- en onderhoudskosten. De decentrale aandrijvingen zijn uiterst efficiënt en dankzij de Plug & Play technologie zeer servicevriendelijk, en leiden bovendien tot een aanzienlijke reductie van de voorraad reserveonderdelen. Het gehele systeem is modulair opgebouwd, zodat alle componenten van de aandrijvingen afzonderlijk kunnen worden onderhouden. Dit beperkt de onderhouds- en reparatiekosten tot een minimum. Alle aansluitingen zijn uitgevoerd met eenvoudige stekkerverbindingen, terwijl geïntegreerde onderhoudsschakelaars en handschakelaars voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid zorgen. NORD levert tevens de kabels. Potentiële foutbronnen worden op deze manier geëlimineerd en de inbedrijfstelling wordt vereenvoudigd.

Individuele TCO berekeningen

Of het nu gaat om een bestaand systeem of een compleet nieuw project: NORD ondersteunt zijn klanten op het gebied van post en pakketten met uitgebreide analyses en adviezen en biedt inzicht in het besparingspotentieel met een doelgericht ontwerp en een overzicht van het complete systeem. Hiermee krijgt de klant een compleet TCO geoptimaliseerd systeem met de hoogste efficiëntie en betrouwbaarheid.

www.nord.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina