Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

MA-IT MyAutomation ontving het B&R QKP-certificaat.

Op 25 maart 2022 ontving Aram Malas, managing director van MA-IT MyAutomation, uit handen van Piet Tak (advisor & coach B&R Industriële Automatisering) het certificaat ‘B&R Qualified Knowledge Partner 2022’.

Sinds 2018 is MA-IT MyAutomation als B&R partner gecertificeerd. 

Aram Malas is trots op dit partnership en zijn bedrijf investeert jaarlijks in het opleiden en bijscholen van hun engineers in de B&R wereld van hoogwaardige oplossingen voor industriële automatisering. Bij steeds meer B&R klanten biedt MA-IT haar diensten aan.

Piet Tak kijkt terug op inmiddels 4 jaar uitstekende samenwerking met een goede feedback van B&R klanten die MA-IT medewerkers inzetten bij het ontwikkelen van hun automatiseringsconcepten en -software. 'We zien in MA-IT een partner die duidelijk investeert in onze gezamenlijke toekomst', reageert Piet Tak. 

Wico Reineman, sales engineer voor Noordoost-Nederland, onderhoudt voor B&R de contacten met MA-IT. Hij is erg tevreden over de goede samenwerking en open communicatie. 'We versterken elkaar met nieuwe ideeën om de kennis en ervaring van MA-IT optimaal in te laten zetten door B&R klanten', aldus Wico Reineman.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina