Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

INDUMATION.BE 2019 mocht destijds record bezoekerscijfers noteren!

Meer dan 10.000 professionals - betrokken bij cruciale bedrijfsprocessen in de waardeketen in de diverse industriële en publieke sectoren - tekenden in 2019 present.

Het succes van deze laatste editie vertaalt zich nu in een grootse 6de INDUMATION.BE 2022 editie, die zich in Kortrijk Xpo over 4 hallen uitspreidt.

Van 18 tot 20 mei 2022 verwelkomen 240 technologiespelers, verdeeld over 7 technologieroutes, u op deze vakbeurs. Ze presenteren er de ‘top notch’ automatiseringstechnologie, componenten, software, oplossingen en motion-control die uw operationele en productiegerelateerde processen vanaf morgen gaan optimaliseren.

Daarnaast kan u deelnemen aan een goed gestoffeerd evenementenprogramma. U kunt er onder meer 12 expert classes bijwonen, interactieve demo’s van verschillende competentiecentra én exposanten ontdekken, alsook uw kennis verbreden en u laten inspireren in de 'Connectivator Zone.'

Uw bezoek wordt zo, al dan niet in het gezelschap van een team afdelingshoofden, al meteen een van de meest leerrijke, complete en aangename ervaringen van het voorjaar! 

De 6de editie van Indumation.be draagt als titel ‘Smart & Integrated Solutions 4 Industry’. Verwacht u dus aan een hele batterij aan Industry 4.0 toepassingen in productie, engineering, maintenance, monitoring, planning die u overzichtelijk en behapbaar op de beursvloer zal terugvinden. 

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u rechtstreek en via deze link registreren voor een gratis bezoek aan INDUMATION.BE 2022, van 18 tot 20 mei in Kortrijk Xpo.

U kunt zich meteen ook in primeur inschrijven voor alle gratis expert classes. De plaatsen daarvan zijn immers beperkt tot 120 deelnemers per sessie. Indien gewenst kunt u ook een collega mee registreren. 

De organisatoren Agoria, InduMotion en Industrialfairs/Invent Media verwelkomen u graag op dé Benelux hoogmis voor industrieel automatiseren, innoveren en digitaliseren!

www.indumation.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina