Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid zitten diep geworteld in het familiebedrijf van Kärcher.

In het kader van de internationale World Cleanup Day 2022 zullen alle medewerkers op 16 september de strijd aangaan met zwerfvuil in de buurt van de hoofdzetel in Wilrijk.

World Cleanup Day

Op 17 september is het World Cleanup Day, ’s werelds grootste burgeractie om de internationale afvalcrisis aan te pakken. Bij Kärcher gaan ze alvast een dag eerder aan de slag: op vrijdag 16 september worden er verschillende teams samengesteld, die ofwel in de voormiddag ofwel in de namiddag een drietal uurtjes zwerfvuil zullen opruimen.

In overleg met het district Wilrijk werden er vier locaties gekozen: Kinderboerderij Wilrijk + Fort VII, Fotografielaan + Fietspad richting Hemiksem, Hof Ter Beke (gracht langs de Terbekehofdreef) en Speeltuin Planetariumlaan. Na de Cleanup worden alle vrijwilligers uitgenodigd voor een lekkere barbecue op de parking van het bedrijf.

Renew to sustain

Kärcher neemt trots zijn verantwoordelijkheid voor het bedrijf, de producten, de toeleveringsketen, de medewerkers en het milieu. Zo wil de reinigingsspecialist daadwerkelijk een verschil maken voor onze samenleving. 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina