Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De drie automatisatie en lastechniek specialisten DIN Tools, Yaskawa en ESAB  slaan de handen ineen om bezoekers een unieke blik te geven op de toekomst van de lastechniek.

Op 12 en 13 oktober 2022 bestaat er een buitengewone kans om alles te weten te komen over de lastechnieken van de toekomst.

Tijdens het evenement ‘The future of welding’ op locatie bij DIN Tools in Heist-op-den-Berg, België wordt er een gevarieerd programma aangeboden van demonstraties en workshops. Iedereen die geïnteresseerd is in de lastrends van morgen is van harte welkom op dit robotica event (mits voorinschrijving, plaatsen zijn beperkt).

Lastechnieken van de toekomst

In de vestiging van DIN Tools worden bezoekers meegenomen langs de oplossingen die een grote positieve invloed kunnen hebben op de efficiëntie en het gebruikersgemak van lasautomatisering. Er zullen live demonstraties en workshops gegeven worden van verschillende lasproducten en -systemen, zoals lasrobots en -cobots, digitale opvolging, een SAT lasproces, offline programmeer software, Weldcloud toepassing, SPEED lasproces en lasercleaning met een lasrobot.

Indien bezoekers een compact werkstuk of step file van hun werkstuk meebrengen kan de toepassing meteen bekeken worden. Tevens kunnen na 20.00 uur privésessies gereserveerd worden, bijvoorbeeld voor producttesten.

Gezellig netwerken

Na het bijwonen van de demonstraties en workshops is er volop de mogelijkheid tot netwerken met verschillende vertegenwoordigers van de drie deelnemende bedrijven en met andere bezoekers. Met een lekker hapje en een goed glas bier kunt u verder spreken over alle onderwerpen die aan bod zijn gekomen.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden via het emailadres marketing.nl@yaskawa.eu.com.  

DIN Tools, Yaskawa en ESAB ontmoeten u graag en nodigen u van harte uit voor een bezoek in het gebouw van DIN Tools. U bent van harte welkom op 12 en/of 13 oktober!

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina