Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Getac stelt twee nieuwe modellen voor.

Met de introductie van twee nieuwe modellen heeft Getac een uitbreiding aangekondigd van haar toonaangevende X600-serie van robuuste mobiele werkstations: de X600 Server en de X600 Pro-PCI worden binnenkort toegevoegd aan het assortiment.

Onlangs werd de X600 serie al uitgebreid met de robuuste werkstations X600 en X600 Pro. Met deze uitbreiding beschikt Getac nu over een uitgebreid aanbod van robuuste mobiele werkstations die speciaal zijn gebouwd om te voldoen aan de eisen van professionals die werkzaam zijn in veeleisende sectoren, zoals defensie, productie en olie & gas.

X600 server: De ultieme robuuste mobiele server

De gloednieuwe Getac X600 Server is een krachtige robuuste mobiele COTS-server die kan worden opgevouwen tot een slank profiel voor eenvoudig transport. 

Krachtig

De X600 Server levert uitzonderlijke computerprestaties dankzij de Intel Xeon W-11855M processor met Intel Turbo Boost Technologie en geïntegreerde Intel UHD graphics. Bovendien is deze server geschikt voor 128 GB DDR4 RAM, terwijl optioneel ECC-geheugen (Error Correcting Code) helpt de integriteit van gegevens te behouden door geheugenfouten van één bit op te sporen en te corrigeren.

Een 1.000 nit, 15.6 inch full HD Getac LumiBond® display met zonlicht leesbare technologie maakt complexe taken gemakkelijk uit te voeren in moeilijke weersomstandigheden. Een uitgebreid scala aan connectiviteitsopties, waaronder 2.5G BASE-T Ethernet (x2), zorgt daarnaast voor een ultrasnelle gelijktijdige verbinding met meerdere servers en/of netwerken. Onboard Thunderbolt™ 4 USB-C, HDMI 2.0 en DisplayPort maken aansluiting op extra monitoren mogelijk wanneer dat nodig is.

www.getac.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina