Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De voortschrijdende automatisering van installaties en machines vraagt om innovatieve aanpassingen op het gebied van delen en beveiligen van gegevens.

Weidmüller gaat deze uitdaging aan met de IE-SR-2TX-WL-4G-EU LAN-router.
 
Technische problemen in installaties kunnen de productie tot stilstand brengen. Dit is vooral een probleem bij afgelegen productiefaciliteiten. Als er geen servicepersoneel op de locatie aanwezig is, kan onderhoud op afstand tijd en geld besparen. Het kan echter vaak lastig zijn om een effectieve en veilige verbinding tot stand te brengen met de aanwezige IT-systemen.

Met de Weidmüller u-link Remote Access is onderhoud op afstand probleemloos mogelijk dankzij eenvoudige installatie, ongecompliceerde configuratie en gemakkelijke bediening, ook zonder specialistische IT-kennis. Met de duidelijke webinterface is de router moeiteloos in het bestaande netwerk te integreren.

De nieuwe beveiligingsrouter van Weidmüller zorgt voor veilige gegevensoverdracht.
 
Bescherming tegen ongeautoriseerde toegang
 
Als servicemedewerkers via internet toegang hebben tot apparaten en machines, is het van essentieel belang dat de verzonden gegevens gecodeerd zijn. De Weidmüller IE-SR-2TX-WL-4G-EU LAN-router beveiligt het netwerk met de Stateful Inspection Firewall, IP/port forwarding en netwerksegmentatie. De communicatie tussen de computer van de servicemonteur en de router in de productiefaciliteit is beveiligd met u-link, IPsec en OpenVPN.
 
Betrouwbare en flexibele verbindingen
 
De netwerkverbinding moet niet alleen veilig, maar ook stabiel zijn. De beveiligingsrouter van Weidmüller zorgt met het geïntegreerde draadloze 4G/LTE-modem altijd voor een betrouwbare verbinding, ook als er ter plaatse geen vaste internetverbinding beschikbaar is. De router bepaalt met statische of dynamische routering de beste netwerkroute. Ook binnen het netwerk liggen alle wegen open voor de Weidmüller IE-SR-2TX-WL-4G-EU LAN-router. Het apparaat communiceert via twee Fast Ethernet RJ45-aansluitingen of via WiFi met alle geregistreerde componenten en systemen.
 
De nieuwe beveiligingsrouter van Weidmüller is sinds kort beschikbaar op het Conrad Sourcing Platform.

'We waarderen het dat Conrad, onze partner, nieuwe producten snel toevoegt aan het platform. Ook weet Conrad onze producten op een geschikte manier bij de juiste klantgroepen onder de aandacht te brengen. Bovendien krijgen we positieve feedback over de integratie van de elektronische Conrad-catalogi in de inkoopplatforms van onze gezamenlijke industriële klanten', aldus Christian von Toll, regiomanager DACH bij Weidmüller.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina