Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Bij REM-B aan de Rouwbergskens 5 in Beerse worden op 27, 28 en 29 februari 2024 Experience Days georganiseerd zodat iedereen kan kennismaken met deze Kempense hydrauliekspecialist.

REM-B HYDRAULICS bestaat sinds 1985 en heeft zijn hoofdkwartier gevestigd in Beerse, niet ver van de Antwerpse haven. 

Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van volledige hydraulische componenten en wisselstukken, in de herstelling van alle hydraulische materiaal, alsook in onderhoud, service en monitoring, voorts in audit en filtratie en de verkoop, verhuur & kalibratie van hydraulische hogedruk tools. REM-B doet eveneens de verkoop en herstelling van componenten en systemen inzake lineaire bewegingstechnologie.

Met meer dan 35 jaar ervaring staat REM-B HYDRAULICS garant voor een grote technologische expertise en kennis van de hydraulische markt.

REM-B  is destijds gestart als een een spin-off van een gerenommeerd koper-recyclagebedrijf, aanvankelijk enkel diensten verlenend aan eerstegenoemd bedrijf, en is de dag van vandaag geĆ«volueerd tot een internationale speler die klanten helpt in meer dan 75 landen wereldwijd.

Een team van 70 gemotiveerde werknemers staat klaar om klanten een snelle en kwalitatieve oplossing te bieden en dit tegen een competitieve prijs.

Om klanten het bedrijf beter te laten kennen, worden er op dinsdag 27 februari, woensdag 28 februari en donderdag 29 februari Experience Days georganiseerd. Dagelijks vanaf 7 uur tot 16 uur zijn er rondleidingen, interactieve demo's en industry expert talks, onder meer over duurzaam oliemanagement (met de medewerking van C.C. Jensen) en de impact van elektrificatie (met de medewerking van Bosch Rexroth). 

www.rem-b.com

REGISTREER UW DEELNAME VIA DEZE LINK:

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina