Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Binnen de LogiDrive oplossingsruimte biedt NORD zijn klanten in de magazijnlogistiek twee voor de sector geoptimaliseerde aandrijfconcepten. LogiDrive Advanced en LogiDrive Basic overtuigen door hun lage gewicht en compacte inbouwruimte.

Bovendien zijn ze geoptimaliseerd voor verschillende factoren.

Ketting- en rollenbanen, band- en pallettransportbanden, container- en hangtransporteurs: de magazijnlogistiek heeft betrouwbare aandrijvingen nodig met genoeg vermogen voor de betreffende toepassing. Hieraan wordt volledig voldaan door de twee oplossingen van aandrijfspecialist NORD. Beide onderscheiden zich door maximale gebruiksvriendelijkheid, eenvoudige bedrading, laag gewicht en een compacte inbouwruimte.

Het onderscheid zit hem er in dat LogiDrive Advanced is geoptimaliseerd wat betreft energie-efficiëntie en dat er bij LogiDrive Basic vooral op de kosten is gelet.

De aandrijfoplossingen in detail:

- LogiDrive Advanced

o Hoog efficiënte IE5+ synchroonmotor

o Decentrale NORDAC ON+ frequentieomvormer, speciaal ontworpen voor combinatie met de IE5+ motor

o Een reductor uit het NORD portfolio

- LogiDrive Basic

o IE3 asynchroonmotor

o Decentrale NORDAC ON frequentieomvormer o Een reductor uit het NORD portfolio

Volgens de eisen van de klant: focus op kosten of energie-efficiëntie

De LogiDrive Advanced aandrijfoplossing zorgt voor maximale energie-efficiëntie en dus voor grote besparingen in CO2-uitstoot. De zeer hoge efficiëntie wordt bereikt middels brede snelheids- en belastingsbereiken, en maakt variantenreductie mogelijk. Dit is vooral aantrekkelijk voor grote systemen met veel aandrijvingen: minder aandrijfvarianten in een systeem resulteren in gestroomlijnde logistieke, magazijn- en serviceprocessen en leiden zo tot lagere administratieve kosten.

De onderdelen van de LogiDrive Basic zijn perfect op elkaar afgestemd. Ze voldoen aan alle essentiële normen voor magazijntoepassingen en maken indruk door hun grote regelbereik. Deze aandrijfoplossing biedt geen maximale efficiëntie, maar wel lage investeringskosten.

LogiDrive Advanced of LogiDrive Basic: de keuze wordt bepaald door de specifieke toepassingseisen. Hoe dan ook, de gebruiker krijgt een perfect voor de industrie geoptimaliseerde oplossing, inclusief een frequentieomvormer met geïntegreerde multiprotocol Ethernet interface. Bovendien zijn beide oplossingen voorzien van alle internationale certificeringen, waardoor ze wereldwijd kunnen worden ingezet, wat van groot belang is voor mondiaal actieve bedrijven.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina