linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
MOBIEL LABO BRENGT INDUSTRIE 4.0 NAAR BEDRIJVEN
Bedrijven in de maakindustrie kunnen vanaf nu terecht in het MAKE LAB. Lees meer
YOKOGAWA NIEUWE VERSIE CENTUM VP R6.05
De nieuwste versie van CENTUM biedt nu een nieuwe processormodule met een door Yokogawa ontwikkelde microprocessor met grootschalige integratie (LSI).  Lees meer
NIMBRO EN B-HUMAN WINNEN WERELDTITEL ROBOTVOETBAL
Het omhoog schieten van de bal, een bewegende bal raken, in de lucht springen, en weer opstaan na een val. Dit kunnen niet alleen profvoetballers, maar ook de robots van team NimbRo en team B-Human. Lees meer
prev
next

Siemens: The next generation SIMOTICS HV motor platform

 

 

MITSUBISHI FREQUENTIEREGELAARS FR-A800 E

31/08/2017

Mitsubishi frequentieregelaars FR-A800 E met geïntegreerde Ethernet.

De frequentieregelaars van de serie FR-A800-E bieden standaard geïntegreerde 100 Mbit Ethernet TCP / IP-connectiviteit in aanvulling op de bestaande netwerkopties.

Deze drives bieden machinebouwers en systeemintegratoren meer mogelijkheden voor het bewaken en bedienen op afstand van de parameters, evenals een eenvoudige integratie in het bestaande netwerk.

Standaard Ethernet-connectiviteit vermindert de kosten van het aansluiten van de frequentie regelaar op een Ethernet-netwerk zonder dat er extra-modules nodig zijn. De verbinding biedt ook ondersteuning voor zowel CC-Link IEF Basic als Modbus / TCP.

CC-Link IEF Basic

• Ondersteunt cyclisch communicatie dit maakt de programmatie eenvoudiger
• Kostenefficiënte netwerk via Ethernet
• Zit bovenop de algemene TCP / IP-stack voor gemengde communicatie
• Toestellen op het zelfde netwerk kunnen ook via TCP / IP communiceren
• Gemakkelijke probleem oplossing met diagnose functies

Modbus / TCP

• Past zich aan Modbus / TCP industriële Ethernet protocol

Optimale ondersteuning van Industry 4.0

Met de FR-Configurator2 software van Mitsubishi Electric kunnen gebruikers het netwerk zoeken voor aangesloten drives, en een verbinding maken met volledige controle over parameterinstelling, parameter upload / download en monitoring. Tegelijkertijd zijn PLC-besturingssystemen eenvoudig verbonden met de aandrijving om volledige controle mogelijk te maken zonder extra netwerkopties toe te voegen aan de frequentie regelaar of PLC. Er is ook een USB-poort beschikbaar op elke omvormer die een comfortabele en vertrouwde omgeving biedt voor ingenieurs die de drive instellen of onderhouden.

Voorspellend onderhoud met FAG SmartCheck

De FR-A800-E biedt een aantal functies en mogelijkheden die helpen bij het terugdringen van downtime en die voorspellend onderhoud mogelijk maken. De FAG SmartCheck kan via Ethernet worden aangesloten. De FR-A800-E biedt snelheidsinformatie aan de sensor, zodat de snelheidsgegevens met trillingsgegevens kunnen worden gecombineerd om een nauwkeuriger beeld te geven van de gezondheid van de machine.

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden indumotion 125 procent