linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
NIEUW AUTOMATION MAGAZINE OVER WINDMOLENS
Het nieuwe nummer van Automation Magazine bevat een dossier over windmolentechnologie. Lees meer
NIEUW ACADEMIEJAAR START MET 7.357...
Er hebben zich dit schooljaar aan de Vlaamse hogescholen en universiteiten op dit moment 7.357 generatiestudenten ingeschreven voor technologiestudies. Lees meer
DERDE EDITIE VAN EDUCATION CABINET USERS DAY
Op 4 oktober vanaf 12u15 oktober organiseert het Consortium Bordenbouw de derde editie van de Education Cabinet USERS DAY in het opleidingscentrum ANTTEC te Berchem. Lees meer
prev
next

Siemens: The next generation SIMOTICS HV motor platform

 

 

TWEEDE EDITIE ABISS OP 5 OKTOBER

07/09/2017

Schrijf u gratis in voor de tweede editie van ABISS op 5 oktober in Kortrijk.

Agoria, Sirris, Flanders Make, PWC, Howest, Vlaio, Kanaal Z en netwerkorganisator Invent Media slaan de handen in elkaar voor de tweede editie van ABISS (Advanced Business & Industrial Software Summit) op 5 oktober 2017te Kortrijk Xpo, de summit en netwerkevent voor apps, software en oplossingen voor digital & smart manufacturing. 

Dit event, speciaal bedoeld voor u en uw afdelingshoofden, presenteert een 50-tal ontwikkelaars, integratoren en consultants op het domein van apps, software, integratie, opleiding en implementatie bij het digitaliseren van uw interne bedrijfsprocessen en uw waardeketen.

Tijdens ABISS 2017 worden ook 8 belangrijke expert classes gegeven met voorbeelden, realisaties, trends en adviezen voor industriële bedrijven, die van belang zijn bij de start en tijdens het digitaliseringstraject.  Leer uit de successen, maar ook uit de fouten van uw voorgangers en pols even hoever de collega’s in uw sector staan.  Wat is uw digitale benchmark ?

Op ABISS 2017 kan u samen met uw team ook even netwerken met specialisten uit de industriële software en app-wereld, kan u demo’s volgen omtrent specifieke applicaties voor engineering, prototyping, assemblage, maintenance, planning, supply chain, sales en after-sales, enz… We gaan dit keer nog een stapje verder met oplossingen voor IoT, Big Data, Analytics, Augmented en Virtual Reality, meer bepaald voor de industrie. 

Registreren voor een bezoek aan ABISS 2017 of deelnemen aan één of meerdere expert classes doet u via onderstaande link: 

https://registration.n200.com/survey/24w579auldpnk

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden indumotion 125 procent