linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
INDUMOTION KIEST EEN NIEUW BESTUUR
De beroepsorganisatie InduMotion heeft voor de volgende twee jaar een nieuw bestuur gekozen. Lees meer
NIEUW NUMMER AUTOMATION MAGAZINE NR 212
Het nieuwe nummer van Automation Magazine bevat een dossier over maritieme hydraulica, pneumatica en aandrijvingen. Lees meer
JONGE INGENIEURS FOCUSSEN OP LOON
Een laag aanbod gecombineerd met een hoge nood zorgt ervoor dat startende ingenieurs sterk staan in hun loononderhandeling. Lees meer
prev
next

OMRON MOBILE ROBOTS

 

MAKE LAB OP HANNOVER MESSE

22/02/2018

Flanders Make neemt met het MAKE LAB, het mobiele labo voor onderzoek naar flexibele assemblage en mensgerichte productie, deel aan de Hannover Messe.

Het MAKE LAB is volledig geconnecteerde onderzoeksinfrastructuur waarmee nieuwe technologie (letterlijk!) naar bedrijven wordt gebracht. Zo kan men werken aan co-creatie met geavanceerde productietechnieken en operatoren ook helpen om vertrouwd te worden met nieuwe productieprocessen.

De MAKE LAB stand op de Hannover Messe (van 23 april tot 27 april 2018) is in hal 8, stand E22. Het MAKE LAB staat op het buitenterrein nabij hal 8. Wil je het MAKE LAB komen bezoeken tijdens de Hannover Messe of meer weten over hoe Flanders Make bedrijven helpt innoveren? Neem dan zeker contact op met Flanders Make.

www.flandersmake.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

alle logo indumotion website