linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
SIRRIS HEEFT DATA EN AI COMPETENCE LAB
Kan je als bedrijf de mogelijkheden van artificiële intelligentie en data ten volle benutten als je niet Tesla, Facebook of een hoogtechnologische start-up bent? Veel bedrijven liggen wakker van die vraag.  Lees meer
FRIETEN OP VOLLE SNELHEID
Maar liefst 610.000 ton aardappelen per jaar, of 571 volle Olympische zwembaden. Dat zijn de indrukwekkende cijfers die aardappelproducent Agristo presenteert, dit door een hypermoderne productiesite in Wielsbeke.  Lees meer
AGORIA ZIET GROTE GROEI IN JOBS
Voor elke jobvacature die in de toekomst verloren gaat, komen er 3,7 nieuwe in de plaats. Lees meer
prev
next

OMRON MOBILE ROBOTS

 

MAKE LAB OP HANNOVER MESSE

22/02/2018

Flanders Make neemt met het MAKE LAB, het mobiele labo voor onderzoek naar flexibele assemblage en mensgerichte productie, deel aan de Hannover Messe.

Het MAKE LAB is volledig geconnecteerde onderzoeksinfrastructuur waarmee nieuwe technologie (letterlijk!) naar bedrijven wordt gebracht. Zo kan men werken aan co-creatie met geavanceerde productietechnieken en operatoren ook helpen om vertrouwd te worden met nieuwe productieprocessen.

De MAKE LAB stand op de Hannover Messe (van 23 april tot 27 april 2018) is in hal 8, stand E22. Het MAKE LAB staat op het buitenterrein nabij hal 8. Wil je het MAKE LAB komen bezoeken tijdens de Hannover Messe of meer weten over hoe Flanders Make bedrijven helpt innoveren? Neem dan zeker contact op met Flanders Make.

www.flandersmake.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

alle logo indumotion website