linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
SUCCESVOLLE START MAINTENANCE / PUMPS EN VALVES
De duobeurs Maintenance / Pumps & Valves 2018 kende in Antwerp Expo een succesvolle start. Lees meer
ZAMRO OP BEZOEK BIJ INDUMOTION
Tijdens de jaarlijkse ontbijtvergadering van beroepsorganisatie InduMotion vzw sprak Eric Croon van ZAMRO over de digitalisering van de technische sector.  Lees meer
NIEUWE BLUE E+ CHILLER VAN RITTAL
Voor een nauwkeurige en stabiele proceskoeling moeten chillers of vloeistofkoelers  beschikken over een exacte temperatuurregeling. Lees meer
prev
next

OMRON MOBILE ROBOTS

 

MAKE LAB OP HANNOVER MESSE

22/02/2018

Flanders Make neemt met het MAKE LAB, het mobiele labo voor onderzoek naar flexibele assemblage en mensgerichte productie, deel aan de Hannover Messe.

Het MAKE LAB is volledig geconnecteerde onderzoeksinfrastructuur waarmee nieuwe technologie (letterlijk!) naar bedrijven wordt gebracht. Zo kan men werken aan co-creatie met geavanceerde productietechnieken en operatoren ook helpen om vertrouwd te worden met nieuwe productieprocessen.

De MAKE LAB stand op de Hannover Messe (van 23 april tot 27 april 2018) is in hal 8, stand E22. Het MAKE LAB staat op het buitenterrein nabij hal 8. Wil je het MAKE LAB komen bezoeken tijdens de Hannover Messe of meer weten over hoe Flanders Make bedrijven helpt innoveren? Neem dan zeker contact op met Flanders Make.

www.flandersmake.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

websitelogo jan 2018