linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
INDUMATION 2019 OP WEG NAAR RECORDS
De 5e editie van INDUMATION.BE 2019, de snelst groeiende Benelux vakbeurs voor industriële automatisering en technologische innovatie, vindt plaats van 6 tot 8 februari 2019 in Kortrijk Xpo. Lees meer
ALIBABA VERKOOPT ANTWERPSE DIAMANT
Dankzij een samenwerkingsakkoord, dat het Antwerp World Diamond Centre deze week ondertekende met Alibaba Group, kan de Chinese consument voortaan rechtstreeks diamanten aankopen uit Antwerpen. Lees meer
RODELEN MET ROTATIEREMMEN VAN ACE
Skiërs, rodelaars en mountainbikers opgelet. Met de rodelslee Pistenbock Cross kan de liefhebber ook in de sneeuwvrije maanden de berg af glijden.  Lees meer
prev
next

OMRON MOBILE ROBOTS

 

ELMA MOTORS TE KOOP VIA WEBSHOP

09/10/2018

Elma Motors biedt voortaan haar complete assortiment IE3 en IE4 voorraadmotoren te koop aan in de Elma Motors webshop.

Het gaat om driefasige gietijzeren en aluminium kortsluitankermotoren die voldoen aan de efficiency klassen IE3 en IE4. Bij Elma Motors vallen deze asynchrone motoren respectievelijk onder productlijnen ‘EM3’ en ‘EM4’ voor de gietijzeren modellen en ‘EMA3’ en ‘EMA4’ voor de aluminium versies.

De meest gangbare uitvoeringen zijn verkrijgbaar in beschermingsklasse IP55, beschikken over 2, 4, 6 of 8 polen, hebben een vermogen dat licht tussen 0,25 kW en 355 kW en worden gevoed met een spanning van 230/400V 50Hz of 400/690V 50Hz.

Snelle levering IE3 en IE4 motoren uit eigen voorraad

Online-klanten kunnen hebben toegang tot een kleine 1000-tal verschillende typen en uitvoeringen IE3/IE4 kortsluitankermotoren. Omdat uit eigen voorraad wordt geleverd is Elma Motors in staat zeer snel te leveren! Klanten die in Nederland voor 12:00 uur bestellen hebben hun e-motor al de volgende werkdag in huis. Voor klanten in België komt hier een dag bij.

De webshop is erg gemakkelijk in gebruik. Klanten vinden hun best passende motor door te filteren op volgende parameters:

  • Vermogen
  • Bouwgrootte
  • Aantal polen
  • IE-klasse
  • Bouwvorm
  • Spanning
  • Materiaal behuizing

Elma Motors ontwerpt en maakt naast de gangbare modellen uit haar webshop ook klantspecifieke e-motoren. Sommige toepassingen vereisen custom-made aandrijvingen. Het is mogelijk motoren te laten bouwen tot 10 MW, tot 64 polen, met een specifieke koeling, as of flens, in een bouwvorm naar keuze. 

http://www.motors-elma.nl/webshop

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logo213