linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
SIEMENS START MET COWORKINGSRUIMTE
Siemens creëert een community van start-ups, zelfstandigen en werknemers.   Lees meer
NAAMSWIJZIGING SMC
Met ingang van 1 januari 2019 verandert de bedrijfsnaam van SMC Pneumatics NV naar SMC Belgium NV. Lees meer
FLANDERS MAKE EN SIRRIS OPENEN LABO
Flanders Make en Sirris openden hun gloednieuwe kantoren en onderzoeksinfrastructuur in het Wetenschapspark van Leuven, in aanwezigheid van Vlaams Innovatieminister Philippe Muyters.  Lees meer
prev
next

OMRON MOBILE ROBOTS

 

SAMENWERKING ELIPSE EN E-T-A

15/11/2018

De keuze voor de juiste elektronische voeding en 24Vdc beveiliging voor uw machine is zeer belangrijk, want zij vormen het hart van uw machine. Als power supply specialist helpt Elipse klanten al 30 jaar de juiste voedingsoplossing voor hun applicatie te kiezen. 

Elipse is nu een samenwerking met E-T-A aangegaan om alle klanten ook op gebied van elektronische 24Vdc beveiliging verder te kunnen helpen.

De elektronische modules van E-T-A voor stroombegrenzing en -beveiliging bieden een uitstekende aanvulling op de voedingsoplossingen van Elipse. Het compacte en flexibele systeem vertegenwoordigt een 24Vdc totaaloplossing, dus bescherming en distributie voor de bouwers van machines en panelen onder het motto “All-in-One”. Dit “All-in-One” systeem betekent: centrale input + overstroomprotectie + vermogensdistributie in één compleet systeem. Hiermee kan een klant aanzienlijk tijd en kosten besparen. 

De voedingsoplossingen van Elipse gecombineerd met de elektronische beveiligingsmodules van E-T-A bieden de ideale compacte totaaloplossing voor vele applicaties.

www.elipse.eu

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logo213