linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
SIEMENS START MET COWORKINGSRUIMTE
Siemens creëert een community van start-ups, zelfstandigen en werknemers.   Lees meer
NAAMSWIJZIGING SMC
Met ingang van 1 januari 2019 verandert de bedrijfsnaam van SMC Pneumatics NV naar SMC Belgium NV. Lees meer
FLANDERS MAKE EN SIRRIS OPENEN LABO
Flanders Make en Sirris openden hun gloednieuwe kantoren en onderzoeksinfrastructuur in het Wetenschapspark van Leuven, in aanwezigheid van Vlaams Innovatieminister Philippe Muyters.  Lees meer
prev
next

OMRON MOBILE ROBOTS

 

WEG BREIDT CFW500-REEKS UIT

21/11/2018

WEG, fabrikant van motor- en aandrijftechnologie, breidt zijn CFW500-reeks van frequentieomvormers (VSD, variable speed drive) uit.

Hiermee wordt het de gebruikers van een groot aantal toepassingen met hoge vermogens mogelijk gemaakt het energierendement te verhogen. De nieuwe E-framegrootte voor een nominaal vermogen van 18,5 kW tot 22 kW is uitermate geschikt voor toepassingen zoals transportsystemen, hefinrichtingen, pompen en ventilatoren.

De CFW500 VSD's met hun gebruiksvriendelijk 'plug & play' design zijn voorzien van een geïntegreerde micro-PLC met vooraf ingestelde macro's voor positionerings-,timing- en versnellingsfuncties. Ze kunnen lokaal worden geprogrammeerd met een aangepast LCD-scherm of extern met een computer via verschillende interfaces, onder meer RS232, USB en RS485. De gebruikers kunnen ook gratis de overeenkomstige SuperDrive G2-programmeersoftware downloaden vanaf de website van WEG.

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logo213