linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
SIEMENS START MET COWORKINGSRUIMTE
Siemens creëert een community van start-ups, zelfstandigen en werknemers.   Lees meer
NAAMSWIJZIGING SMC
Met ingang van 1 januari 2019 verandert de bedrijfsnaam van SMC Pneumatics NV naar SMC Belgium NV. Lees meer
FLANDERS MAKE EN SIRRIS OPENEN LABO
Flanders Make en Sirris openden hun gloednieuwe kantoren en onderzoeksinfrastructuur in het Wetenschapspark van Leuven, in aanwezigheid van Vlaams Innovatieminister Philippe Muyters.  Lees meer
prev
next

OMRON MOBILE ROBOTS

 

INDUMOTION BEZOEKT THOR PARK

29/11/2018

De leden van de beroepsorganisatie InduMotion bezochten het nieuwe T2-opleidingscentrum van het Genkse Thor Park.

T2-Campus is een gloednieuw opleidingscomplex - gefinancierd door Europa, de Vlaamse overheid, de stad Genk, Syntra en VDAB - en het complex is opgetrokken naast de oude mijngebouwen van de mijn van Waterschei (Genk).

De T2-campus (T2 staat voor Talent & Technologie) staat symbool voor hoe je werknemers van de toekomst kan vormen. De campus zal scholieren, studenten, werknemers, werkzoekenden en ondernemers opleiden in de technologieën van de toekomst.

De InduMotion-leden kregen een rondleiding door VDAB-projectleider André Jodogne. Op de T2-campus zijn er 11 TECHlabs en 80 leslokalen. De T2-campus maakt deel uit van het netwerk van VDAB-opleidingscentra, Er zijn er een zestigtal in Vlaanderen, maar Waterschei is nu de modernste.

De beroepsorganisatie verwelkomde tijdens deze ledendag ook drie nieuwe bedrijven: bouwsystemen Motix (Gerrit Taverniers), pneumaticaspecialist Metal Work Pneumatics (Martin Rombauts) en cilinderbouwer Atelier du Nord (Mieke Pannier).

Na de rondleiding en de jaarlijkse presentatie van het werkingsbudget en de nieuwe plannen, volgde een gezellige netwerkdiner. De leden van InduMotion vernamen ook dat al hun vacatures op de Automation Magazine voortaan gratis worden gepubliceerd. Voorts krijgen alle InduMotion-leden die deelnemen aan de industriebeurs INDUMATION.BE 2019 gratis hun bedrijfslogo op het beursplan van de catalogus en op het plan van de Automation Magazine-special voor deze beurs.

Voor het nieuwe 2019 staan reeds enkele interessante activiteiten op het programma zoals een bedrijfsbezoek aan La Lorraine (Ninove) met CEO Guido Van Herpe, en Automation Day met als gastspreker techondernemer Peter Hinssen.

 

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logo213