Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

ABISS, de netwerkbeurs en summit voor de geconnecteerde fabriek van de toekomt is ondertussen aan haar 7e editie toe.

ABISS groeide uit tot het leer- en netwerkplatform voor iedere industriële organisatie die werk maakt van (of de eerste pilots plant) om meerdere of specifieke afdelingen zo snel mogelijk te digitaliseren.

Minstens 70 mondiale en lokale technologiepartners demonstreren zowel kant-en-klare als op maat ontwikkelde platformen, software en applicaties die bruikbaar zijn om industriële organisaties integraal of per afdeling slimmer, geconnecteerd en gemonitord performanter te maken. De netwerkbeurs en het uitgebreide programma aan Expert Classes zijn een must voor management en teams uit OT en IT - die op zoek zijn naar de juiste partners, best practices, lessons learned en benchmarks- om zowel engineering, productie, assets, onderhoud, planning, logistiek, opslag, supply chain als andere kritische afdelingen veilig en performant te digitaliseren.

De content en het beursaanbod zijn onderverdeeld in Industry of Things, Intelligence of Things & Security of Things. ABISS vindt plaats op 6 oktober in Kortrijk Xpo.

Meer over de thema’s, exposeren en bezoeken vindt u op de onderstaande website/

www.abissummit.be

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022