Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Deutsche Messe AG heeft, in nauwe samenwerking met partnerverenigingen VDMA (Association of German Mechanical and Plant Engineering) en ZVEI (Central Association of German Electrical Engineering and Digital Industry), de HANNOVER MESSE 2022 verplaatst naar 30 mei – 2 juni.

HANNOVER MESSE was oorspronkelijk gepland voor april.  'Vanwege de aanhoudend hoge incidentie in Duitsland en veel buurlanden, hebben we samen met onze exposanten besloten om HANNOVER MESSE opnieuw te plannen. Vorig jaar hebben we aangetoond dat de zomermaanden het beste zijn voor grote evenementen tijdens deze pandemie. Op dit moment kunnen we niet voorspellen of de Covid-situatie zal in april beter zijn, dus de nieuwe datum biedt onze klanten de grootst mogelijke planningszekerheid, zodat ze hun innovaties kunnen presenteren op 's werelds belangrijkste industriële vakbeurs', aldus Dr. Jochen Koeckler, CEO van Deutsche Messe AG.  

Begin juni 2022 is HANNOVER MESSE het eerste grote industriële evenement ter wereld. De focus op digitalisering en duurzaamheid zal innovatieve en efficiënte benaderingen van productie en klimaatbescherming stimuleren.

De show van dit jaar duurt vier dagen vanwege de volledige evenementenkalender van het Hannover Exhibition Centre in juni. In 2023 hervat HANNOVER MESSE in april het normale vijfdaagse schema.  

'Het is terecht om HANNOVER MESSE uit te stellen naar een latere datum en de vaccinatiegraad te laten stijgen, wat in het belang is van exposanten en bezoekers van de beurs. De latere datum vergroot ook de kans op een groter publiek zowel nationaal als internationaal, wat komt iedereen ten goede. De machine- en installatietechniek zal zich in Hannover presenteren als een technologische enabler van klimaatbescherming en digitalisering, evenals een aanbieder en gebruiker van geavanceerde technologie voor genetwerkte en intelligente productie', reageert Thilo Brodtmann, algemeen directeur van VDMA.  

'HANNOVER MESSE is 's werelds belangrijkste industriële showcase voor onze bedrijven, dus de nieuwe datum is correct gezien de huidige omstandigheden. We zijn ervan overtuigd dat we in de zomer een groter publiek zullen bereiken dat geïnteresseerd is in Industrie 4.0 en haar bijdrage aan duurzaamheid. Met onze innovaties in automatisering, digitalisering, elektrificatie en energie-efficiëntie, de elektrische en digitale industrie begeleidt de industriële transitie naar een klimaatneutrale circulaire economie. We willen een zo breed mogelijk publiek laten zien hoe dit pad eruit kan zien, want we kunnen het alleen beheersen deze uitdaging als we samenwerken. HANNOVER MESSE biedt hiervoor de perfecte setting', aldus Wolfgang Weber, voorzitter van de ZVEI-directie.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022