Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De FMB is vervroegd naar 12 tot 14 oktober 2022.

De leveranciersbeurs voor werktuigbouwkunde 2022 (FMB Zuliefermesse Maschinenbau) die oorspronkelijk en zoals elk jaar in de tweede week van november stond, wordt met vier weken vervroegd - naar 12 t/m 14 oktober 2022.

Aanleiding hiervoor is het vervroegen van de SPS - smart production solutions beurs op dezelfde datum, waar de FMB was gepland. 

Christian Enssle, Portfolio Manager FMB bij Easyfairs GmbH: 'Er zijn grote inhoudelijke overlappingen tussen de SPS als toonaangevende internationale vakbeurs en de FMB als prestatiebeurs voor de noordelijke helft van Duitsland - vooral op het gebied van elektrische en regeltechniek, aandrijftechniek en automatiseringstechniek. Dit zijn de kerngebieden van de SPS en ongeveer een derde van de FMB-exposanten is direct of indirect actief op deze technische gebieden. Op beide beurzen zijn veel bekende leveranciers aanwezig en dat willen wij ook dit jaar weer voor hen mogelijk maken - niet in de laatste plaats omdat wereldmarktleiders op het gebied van automatisering en besturingstechniek hier in OWL thuis zijn en de beurs ook een kijkje biedt in de toekomst van digitalisering kan bieden.'  

Het was maar goed dat Messe Bad Salzuflen een goede alternatieve datum van 12 t/m 14 oktober kon aanbieden. Christian Enssle: 'Wij geloven dat zowel exposanten als bezoekers baat zullen hebben bij het vervroegen van het evenement naar de 'gouden oktober'. Exposanten hebben nu de mogelijkheid om op beide beurzen aanwezig te zijn.'

Aan de bezoekers wordt een groter aanbod aan automatiserings-, aandrijf- en besturingstechniek gepresenteerd. Dit maakt het beeld van de toeleveringsindustrie in de machinebouw compleet, zeker omdat dit innovatie-drivers zijn op het gebied van digitalisering.  

Volgend jaar vindt volgens planning de FMB in de tweede week van november, van 8 tot 10 november 2023 plaats in Bad Salzuflen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022