Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

FMB - Leveranciersbeurs voor Werktuigbouwkunde 2022.

Nieuwe leveranciers leren kennen - en praktijkvoorbeelden van digitalisering. Daarvoor kan u in oktober terecht in het Messezentrum Bad Salzuflen in Duitsland.  

Als op 12 oktober 2022 de FMB - Leveranciersbeurs voor Werktuigbouwkunde begint, zullen veel bezoekers op zoek gaan naar contact met nieuwe leveranciers.

Christian Enssle, Head of Cluster FMB bij de beursorganisator Easyfairs GmbH: 'Er is bijna geen machinebouwer die geen last heeft van de gespannen internationale supply chains. Volgens een recente VDMA-enquête streeft 83% van de bedrijven momenteel naar het uitbreiden van hun leveranciersnetwerk.'  

De FMB komt op het juiste moment. Enkele honderden gekwalificeerde werktuigbouwkundige leveranciers presenteren hun aanbod aan diensten en innovaties. Ze bestrijken het volledige spectrum van de waardeketen en bieden het potentieel om de toeleveringsketen te stabiliseren als alternatieve of secundaire leverancier. Bezoekers die snel hun doel willen bereiken en zoveel mogelijk potentiële leveranciers willen leren kennen, kunnen vooraf - via het "B2B Matchmaking"-platform, contacten leggen.

Christian Enssle: 'Geregistreerde beursbezoekers registreren zich eenvoudig op het platform, vullen een profiel in met hun specifieke wensen of aanbiedingen en bekijken de profielen van andere deelnemers. Als het profiel aansluit bij de behoefte, boeken ze een afspraak en ontvangen ze een vergaderschema voor de show. Zo kunt u uw beursbezoek efficiënt organiseren.'

www.fmb-messe.de

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022