Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Bent u graag helemaal op de hoogte van hetgeen dat speelt in uw branche. Tijdens de Schneider Electric Innovation Summit 2022 praten we u bij!

Maak zelf een keuze uit leerzame subsessies, neem deel aan think tanks, meetups, de pitch box of Schneider Labs en verruim uw kennis over drie belangrijke thema’s: digitalisering, elektrificering en duurzaamheid. Tal van experts briefen u over de recentste technische ontwikkelingen.

Het event heeft plaats op woensdag 14 en donderdag 15 september 2022 in het Tour&Taxis complex in Brussel.

Waarom u deze Summit wil bijwonen:

  • Ontdek innovatieve toepassingen uit ons wereldwijde netwerk.
  • Maak kennis met de nieuwste technologieën.
  • Ontmoet onze gedreven experts.

Naast het plenaire programma waarin CEO David Orgaz D'Hollander u meeneemt in de visie van Schneider Electric, telt het subsessie-programma een reeks experts op het gebied van digitalisering, elektrificering en duurzaamheid. 

Praktische informatie

Innovation Summit Belgium 2022 is een evenement met beperkte plaatsen. Deelname is gratis. Wij raden u aan zo snel mogelijk te registreren om uw plaats veilig te stellen. Voor de Innovation Summit Belgium 2022 heten wij u van harte welkom in Tour&Taxis, Brussel. Tour&Taxis stond vroeger bekend als een goederenstation en is nu een veelzijdige evenementenlocatie, in het hart van Brussel. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de metro en biedt gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden registratiebalie: 
Woensdag 14 september: 09:30 uur - 17:00 uur
Donderdag 15 september: 09:30 uur - 17:00 uur 

De Innovation Hub is geopend vanaf 10.00 uur. 

De sessies worden in Engels, Frans of Nederlands gepresenteerd. Bekijk de volledige agenda voor details & beschikbare talen. 

Toegang tot de eventlocatie: U komt binnen via de hoofdingang van Tour&Taxis en volgt de bewegwijzering voor de Innovation Summit. De locatie is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Lunch, ochtend- en middagsnacks worden verzorgd en aangeboden aan alle eventgasten. Onze After Work: Walking diner wordt verzorgd tijdens de Innovation Summit, in de hub area op woensdag 14 september, vanaf 17:30 uur. Mis dit niet! 

Bij registratie ontvangt u een gepersonaliseerde Innovation Summit Belgium 2022 badge tijdens registratie. Deze ID badge is verplicht om toegang te krijgen en uw deelname aan de Schneider Electric Innovation Summit te vereenvoudigen.

www.se.com

https://events.se.com/website/8512/dut/home/

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022