linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

DERDE EDITIE VAN ABISS IS EEN SUCCES

15/10/2018

Relevante Industry 4.0 content, strak afgelijnde technologiepartners en een informeel speeddatingkader vormen de basis van een 3e geslaagde editie van ABISS.

Liefst 563 C-levels en afdelingshoofden uit de industrie bezochten de 3de editie van de digitale network summit ABISS in Kortrijk Xpo.

Het event groeide de voorbije edities van 248 naar 481 deelnemers en anno 2018 naar 563. Het aantal exposanten/digitale partners steeg van 38 naar 63.

Het unieke aan ABISS2018 is de focus op Digital Dedicated 2 Industry (productie, engineering, maintenance, planning, SCM, warehousing, quality…) onder de vorm van apps, software en periferie voor IoT, digital twin, Big Data, analytics, AR/VR, machine learning, blockchain etc… 

In totaal 257 deelnemers opteerden voor minstens 1 expert class in de centrale Learn Hub, waarbij de sessies van Hans Fastenaekels met Smart Plan (168), Wouter Gevaert met Artificial Intelligence (150) en Paul Peeters met Increased Speed through Co-Creation (156) de top 3 uitmaakten.

Bezoekers en exposanten waren het alvast over één zaak roerend eens: dit concept, gestoeld op intimiteit, overleg in de wandelgangen, een select aanbod en relevante topics, moet absoluut behouden blijven. Volgens de organisatie lijkt deze formule lijkt op eerste zicht eenvoudig, maar het zoeken naar de juiste technologiepartners en neutrale hands-on inzichten van experten is geen sinecure. 

Het organisatieteam van Invent Media, geruggensteund door Agoria, Howest, 3if en Sirris, houdt de vinger aan de pols van de digitale transformatie binnen de Belgische industrie en heeft maar één mission statement: de Belgische industrie op de Europese kaart te zetten door de meest geavanceerde smart, connected & integrated oplossingen in de kijker te zetten.

De volgende editie van ABISS zal plaatsgrijpen op 3 oktober 2019 in Kortrijk Xpo.

Upcoming events voor de Belgische industrie in het voorjaar 2019 zijn INDUMATION.BE 2019 in Kortrijk Xpo (de Benelux-beurs voor industriële automatisering en innovatie) en Machineering 2019 in Brussels Expo (van geavanceerd engineeren tot innovatieve productietechnologie).

www.indumation.be

www.machineering.eu

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenlogo220