linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
IFR ZIET 5 GROTE ROBOTTRENDS
Het aantal jaarlijkse installaties van industriële robots is binnen tien jaar (2010-2019) meer dan verdrievoudigd en bereikte 381.000 eenheden in fabrieken over de hele wereld. Lees meer
SCHNEIDER MODICON SWITCH
Een industriële “switch” moet betrouwbaar, cyberveilig, compatibel én robuust zijn. Lees meer
KIM POVLSEN LEIDT UNIVERSAL ROBOTS
Teradyne maakt bekend dat Kim Povlsen is benoemd tot voorzitter van Universal Robots. Lees meer
prev
next

New product SMC: Digital Flow Switch Manifold for Water

 

 

JAARCONGRES INDUSTRIELE VEILIGHEID

30/11/2016

Het Jaarcongres Industriële Veiligheid toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag.

Tijdens het congres Industriële Veiligheid op 26 januari 2017 in Utrecht (van 8 tot 18 uur) staat kennisdeling en interactie tussen vakgenoten centraal.

Industriële Veiligheid biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 500 tot 550 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen in de sector.

Het congres toont de nieuwste evolutie op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Het is een dag voor de 'bouwers/ontwerpers' en voor de 'gebruikers' van industriële machines en installaties met als verbindende factor veiligheid.

Het congresthema deze keer is ‘Anders kijken, is méér zien!’ Met dit thema wordt door de organisatoren een beroep gedaan op de creativiteit van de deelnemers. Onder leiding van dagvoorzitter Erik Peekel delen experts van onder meer de TU Delft, URENCO, Johnson & Johnson en Heineken hun kennis en ervaringen. Tot slot sluit de Nederlandse hoogleraar neuropsychologie Eric Scherder de dag af met een uiteenzetting. Hij beantwoordt de vraag: ‘Leidt meer kennis over het brein tot veiliger werken?’

https://iv.heliview.nl

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina