linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
REXROTH BOUWT GROOTSTE KRAAN
De nieuwe krachtpatser van Sarens is klaar om de wereld te veroveren. De SGC-250 kan in één beweging 2.000 ton hijsen over 100 meter. Lees meer
EXPLOSIEBESTENDIGE FLOWCOMPUTER
Duranmatic brengt van haar Nederlandse leverancier Fluidwell de E126, een  explosiebestendige flowcomputer voor gecorrigeerde gas- en vloeistofvolumemeting. Lees meer
RITTAL OP INDUMATION MET VX25
Rittal op INDUMATION 2019 met VX25. Lees meer
prev
next

OMRON MOBILE ROBOTS

 

VIERDE EDITIE EDUCATION CABINET USERS DAY

25/10/2018

Op 14 november 2018 vanaf 12u30 organiseert het Consortium Bordenbouw de vierde editie van de Education Cabinet USERS’ DAY in het GTI te Mortsel.

De gelegenheid voor scholen die reeds in een Education Cabinet investeerden om ervaring uit te wisselen en advies in te winnen. Geïnteresseerden kunnen uitgebreid kennis maken met het Education Concept. Er zijn nog altijd plaatsen vrij. De USERS’ DAY is het platform bij uitstek om ervaringen met collega leerkrachten te delen. We laten dan ook graag enkele docenten aan het woord. Zij vertellen hoe zij de Education Cabinet in hun lessen geïntegreerd hebben en presenteren hun uitbreidingen en toepassingen.

Leermoment industrie

Daarnaast last de organisatie tevens een leermoment in en geven de partners van het Consortium een woordje uitleg over de laatste innovaties inzake bordenbouw, van hun respectievelijke bedrijven.

Praktijkoefeningen

De eerste praktijkoefening PLC met start/stop schakeling zal weldra online beschikbaar zijn. De aanwezigen op het event ontvangen een USB stick met de aanpasbare versie van de oefening zodat deze ‘op maat van de klas’ kan opgesteld worden.

Ook zal er tijdens de USERS’ DAY dieper worden ingegaan op de configuratie van een profinet netwerk en de integratie van een IO deelnemer en een drive op het netwerk.

www.switchingonthefuture.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logo213