linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
INDUMATION HAALT KAAP 10.000 BEZOEKERS
De vijfde editie van INDUMATION.BE, die van 6 tot 8 februari 2019 in Kortrijk Xpo werd georganiseerd, klokte af op 9.076 professionele bezoekers. Lees meer
GROTE REPUTATIESCHADE DOOR STAKING
De reputatieschade door de nieuwe nationale staking is immens, waarschuwt Marc Lambotte, CEO van technologiefederatie Agoria. Lees meer
FLANDERS MAKE MET SMART FACTORY INITIATIEF
Productiebedrijven kunnen er niet meer om heen: hun klanten verwachten steeds meer producten op maat, snel geleverd en liefst zonder meer te betalen. Lees meer
prev
next

OMRON: robot-assisted packaging at Combilo

 

INDUMOTION BEZOEKT THOR PARK

29/11/2018

De leden van de beroepsorganisatie InduMotion bezochten het nieuwe T2-opleidingscentrum van het Genkse Thor Park.

T2-Campus is een gloednieuw opleidingscomplex - gefinancierd door Europa, de Vlaamse overheid, de stad Genk, Syntra en VDAB - en het complex is opgetrokken naast de oude mijngebouwen van de mijn van Waterschei (Genk).

De T2-campus (T2 staat voor Talent & Technologie) staat symbool voor hoe je werknemers van de toekomst kan vormen. De campus zal scholieren, studenten, werknemers, werkzoekenden en ondernemers opleiden in de technologieën van de toekomst.

De InduMotion-leden kregen een rondleiding door VDAB-projectleider André Jodogne. Op de T2-campus zijn er 11 TECHlabs en 80 leslokalen. De T2-campus maakt deel uit van het netwerk van VDAB-opleidingscentra, Er zijn er een zestigtal in Vlaanderen, maar Waterschei is nu de modernste.

De beroepsorganisatie verwelkomde tijdens deze ledendag ook drie nieuwe bedrijven: bouwsystemen Motix (Gerrit Taverniers), pneumaticaspecialist Metal Work Pneumatics (Martin Rombauts) en cilinderbouwer Atelier du Nord (Mieke Pannier).

Na de rondleiding en de jaarlijkse presentatie van het werkingsbudget en de nieuwe plannen, volgde een gezellige netwerkdiner. De leden van InduMotion vernamen ook dat al hun vacatures op de Automation Magazine voortaan gratis worden gepubliceerd. Voorts krijgen alle InduMotion-leden die deelnemen aan de industriebeurs INDUMATION.BE 2019 gratis hun bedrijfslogo op het beursplan van de catalogus en op het plan van de Automation Magazine-special voor deze beurs.

Voor het nieuwe 2019 staan reeds enkele interessante activiteiten op het programma zoals een bedrijfsbezoek aan La Lorraine (Ninove) met CEO Guido Van Herpe, en Automation Day met als gastspreker techondernemer Peter Hinssen.

 

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

enkellogofeb2019