linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
REXROTH BOUWT GROOTSTE KRAAN
De nieuwe krachtpatser van Sarens is klaar om de wereld te veroveren. De SGC-250 kan in één beweging 2.000 ton hijsen over 100 meter. Lees meer
EXPLOSIEBESTENDIGE FLOWCOMPUTER
Duranmatic brengt van haar Nederlandse leverancier Fluidwell de E126, een  explosiebestendige flowcomputer voor gecorrigeerde gas- en vloeistofvolumemeting. Lees meer
RITTAL OP INDUMATION MET VX25
Rittal op INDUMATION 2019 met VX25. Lees meer
prev
next

OMRON MOBILE ROBOTS

 

NAAMSWIJZIGING SMC

13/12/2018

Met ingang van 1 januari 2019 verandert de bedrijfsnaam van SMC Pneumatics NV naar SMC Belgium NV.

De oorsprong van de Japanse onderneming SMC ligt in pneumatische componenten en systemen. Met het brede assortiment pneumatiek is SMC wereldwijd uitgegroeid tot marktleider. Vandaar dat in veel landen ‘Pneumatics’ in de bedrijfsnaam is opgenomen.

Hoewel pneumatiek nog steeds tot het kernassortiment behoort, heeft SMC ook andere industriële producten ontwikkeld om te voorzien in de wensen van haar klanten. Bijvoorbeeld: elektrische aandrijvingen, vacuümtechniek, sensoren, apparatuur voor temperatuurregeling en ionizers om statische lading te verwijderen.

SMC is inmiddels dus veel meer dan alleen pneumatiek. Daarom kiest het bedrijf ervoor om ‘Pneumatics’ in de bedrijfsnaam te vervangen door de landnaam.

Voor SMC-klanten, leveranciers en andere relaties verandert er niets. SMC Belgium NV blijft gewoon deel uitmaken van het beursgenoteerde SMC Corporation.

‘Wij blijven onze klanten van dienst met de levering van producten en service zoals zij dat gewend zijn. Voor verkoop, advies, technische ondersteuning of persoonlijk contact met ons team van sales engineers ‘in het veld’ kunnen klanten blijven vertrouwen op de aandacht en inzet van SMC Belgium. Bij ons vindt u niet alleen het juiste product, onze specialisten geven u vooral de meest efficiënte oplossing voor uw applicatie’, aldus SMC managing director Hugues Maes.

Met de naamswijziging verandert ook het website adres:  www.smcpneumatics.be wordt www.smc.be  

Bovendien worden de SMC e-mailadressen eenvoudiger: de toevoeging “smcpneumatics” wijzigt naar het korte ”smc”, zo wordt h.maes@smcpneumatics.be vanaf nu: h.maes@smc.be

www.smc.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logo213