linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
150 EXPOSANTEN OP MACHINEERING
Van 27 tot 29 maart kan u in Brussel terecht op het beursevent Machineering 2019. Lees meer
3000 SERIE SCHAKELAARS BARKSDALE IO-LINK
Hitma Instrumentatie maakt bekend dat de industriële meet- en regelcomponenten uit de succesvolle Barksdale 3000-serie op korte termijn worden uitgebreid met het IO-Link communicatieprotocol. Lees meer
UPDATE MACHINEVEILIGHEID 2019
Een nieuwe ronde van seminars bij Euchner rond machineveiligheid gaat in mei van start. Lees meer
prev
next

OMRON: robot-assisted packaging at Combilo

 

NIEUW OP INDUMATION: DE CONNECTIVATOR

03/01/2019

De vijfde editie van INDUMATION.BE in Kortrijk Xpo belooft opnieuw records te breken.

Deze snelst groeiende technologiebeurs voor industriële automatisering en innovatie brengt niet minder dan 220 exposanten samen. Zij zullen er hun nieuwste oplossingen, toepassingen en componenten demonstreren voor factory-, process- & infrastructure automation.

Niet toevallig kozen ook Made Different en Siemens ervoor om op INDUMATION.BE 2019 hun events Factory of The Future 2019 en Mindsphere World te lanceren. 

Nieuw op INDUMATION.BE is de ‘Connectivator’, een verzamelplaats waar de bezoekers geïnspireerd worden door lezingen en demo’s van de nieuwste technologieën inzake geïntegreerde industriële modellen en technologie. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn AI, AR en VR, blockchain, digital twin, machine learning, advanced analytics en HMI's. 

De Connectivator is een concepthub waar ervaringsdeskundigen van technologiefederaties, competentiecentra en onderwijsinstellingen hun nieuwste inzichten omtrent smart, connected & integrated industry delen met het publiek. De organisatoren willen de bezoekers inspireren op het gebied van alle facetten van een ‘smart factory.’ Daarom zijn de demo’s allemaal ook interactief zodat de bezoekers worden betrokken en ze kunnen ervaren wat de meest geschikte oplossing kan zijn voor een specifieke situatie. 

www.indumation.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

enkellogofeb2019