linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
150 EXPOSANTEN OP MACHINEERING
Van 27 tot 29 maart kan u in Brussel terecht op het beursevent Machineering 2019. Lees meer
3000 SERIE SCHAKELAARS BARKSDALE IO-LINK
Hitma Instrumentatie maakt bekend dat de industriële meet- en regelcomponenten uit de succesvolle Barksdale 3000-serie op korte termijn worden uitgebreid met het IO-Link communicatieprotocol. Lees meer
UPDATE MACHINEVEILIGHEID 2019
Een nieuwe ronde van seminars bij Euchner rond machineveiligheid gaat in mei van start. Lees meer
prev
next

OMRON: robot-assisted packaging at Combilo

 

NIEUWE SERVICE COORDINATOR ABB BENELUX

03/01/2019

Ruben Roelants (23) uit Antwerpen is sedert 1 januari 2019 bij ABB aan de slag als Service Coördinator Benelux. 

Op de afdeling Industrial Automatisation Measurement & Analytics gaat hij zich bezighouden met het behandelen van serviceverzoeken en reparatie-aanvragen.

Ruben Roelants is een gemotiveerde, ambitieuze kracht met een Bachelor Electromechanica in de afstudeerrichting Procesautomatisering. 

Ruben Roelants is enthousiast over zijn nieuwe baan: ‘Ik heb gekozen voor ABB omdat ABB een wereldleider is in het gebied waarin ze werken: elektrotechniek. De afdeling Measurement & Analytics spreekt mij aan omdat het een mooi vervolg is op mijn opleiding process-automatisering. Het is een afdeling die met de nieuwste technologieën werkt, dat vraagt voortdurend veel bijscholing en training. Ook dat spreekt mij enorm aan.’

ABB is pionier en marktleider op het gebied van elektriciteitsnetwerken, elektrotechnische componenten, automatiseringstechnologie, robotica en aandrijftechniek. Wereldwijd ondersteunt ABB nutsbedrijven en klanten in de industrie, transportsector en infrastructuur. Met een geschiedenis van meer dan 130 jaar vol innovatie, bouwt het bedrijf nu aan de toekomst van de industriële digitalisering. 

www.abb.com

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

enkellogofeb2019