linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
PUMPS + VALVES EN SOLIDS IN ROTTERDAM
Op 2 en 3 oktober 2019 vinden voor de vijfde keer de vakbeurzen Pumps & Valves en Solids samen plaats.  Lees meer
ACE DIGITALISEERT MET CALCULATIETOOL
ACE Stoßdämpfer GmbH, producent van onder andere stootdempers en trillingsoplossingen uit het Duitse Langenfeld, zet een nieuwe stap op weg naar verdere digitalisering. Lees meer
JONGERENFORUM GEOTECHNIEK 2019
Het tweejaarlijkse Jongerenforum Geotechniek staat opnieuw in de steigers. Schrijf u tijdig in! Lees meer
prev
next

OMRON: robot-assisted packaging at Combilo

 

CATALOGUS INDUMATION.BE 2019 ONLINE

31/01/2019

De catalogus van INDUMATION.BE 2019 staat online en maakt u wegwijs in de vier beurshallen van deze industriebeurs.

INDUMATION.BE 2019 blaast inmiddels vijf kaarsjes uit en aan deze jubileumeditie neemt een record van 220 exposanten deel. 

INDUMATION.BE 2019 vindt plaats van woensdag 6 tot vrijdag 8 februari in Kortrijk Xpo en is de enige Belgische beurs waar je alle componenten, technologie en oplossingen vindt voor automatiseren, innoveren en optimaliseren. Tijdens de beurs zullen Agoria en Sirris hun jaarlijkse Factory of the Future Awards uitreiken en zal Siemens er zijn IoT besturingssysteem Mindsphere World Belgium lanceren. 

Nieuw op de beurs is 'The Connectivator', een concepthub waar ervaringsdeskundigen van technologiefederaties, competentiecentra en onderwijsinstellingen hun nieuwste inzichten omtrent smart, connected & integrated industry delen met het publiek. Ze doen dit door middel van interactieve demo's. KUL, Vives, Howest, Sirris, Ugent en Flanders Make zijn reeds aangemeld met hun demolabs.

U kan uw bezoek aan INDUMATION.BE 2019 voorbereiden door op de onderstaande cover te klikken en kennis te maken met alle deelnemers van de beurs. Net zoals bij de vorige edities zijn er zeven technische 'routes' uitgestippeld, dit rond bepaalde technieken en onderwerpen, om uw bezoek op de meest efficiënte wijze te laten verlopen.

www.indumation.be

INDUMATION CAT25

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

indumotionmrt2019