linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
PUMPS + VALVES EN SOLIDS IN ROTTERDAM
Op 2 en 3 oktober 2019 vinden voor de vijfde keer de vakbeurzen Pumps & Valves en Solids samen plaats.  Lees meer
ACE DIGITALISEERT MET CALCULATIETOOL
ACE Stoßdämpfer GmbH, producent van onder andere stootdempers en trillingsoplossingen uit het Duitse Langenfeld, zet een nieuwe stap op weg naar verdere digitalisering. Lees meer
JONGERENFORUM GEOTECHNIEK 2019
Het tweejaarlijkse Jongerenforum Geotechniek staat opnieuw in de steigers. Schrijf u tijdig in! Lees meer
prev
next

OMRON: robot-assisted packaging at Combilo

 

BOURGEOIS DEELT 10 FOF-AWARDS UIT

06/02/2019

Tien bedrijven ontvingen tijdens INDUMATION.BE 2019 uit handen van Vlaams minister-president Geert Bourgeois de titel van 'Factory of the Future.'

Minister-president Geert Bourgeois bezocht woensdag de tweejaarlijkse INDUMATION-industriebeurs en was onder de indruk van wat hij zag aan technologische vernieuwing. 'De doemdenkers die voorspelden dat onze maakindustrie zou verdwijnen, hebben ongelijk gekregen. Massaproductie met laaggeschoolden, dat is vertrokken, maar er is hier in Vlaanderen wel degelijk een toekomst voor slimme maakindustrie. Op maat en vraaggestuurd', aldus Bourgeois.

Op het podium werden door Agoria & Sirris tien bedrijven voorgesteld die de titel krijgen van 'Factory of the Future.' Het gaat om BMT Aerospace (Oostkamp), Bosch (Tienen), Colruyt Groep Fine Food (Halle), Duracell (Aarschot), Janssen (Geel), Lavetan (Turnhout), Mirion Technologies (Olen), Niko Group (Sint-Niklaas), Materialise (Leuven) en RF-technologies (Oosterzele). 'Deze productiebedrijven hebben stuk voor stuk bewezen dat ze internationale top zijn', reageert Peter Demuynck, algemeen directeur van technologiefederatie Agoria Vlaanderen, die de prijzen uitreikt in samenwerking met Sirris, Fevia Vlaanderen, Fedustria Vlaanderen, Essenscia, Centexbel, Catalisti en Flanders' FOOD.

Fabrieken van de Toekomst investeren in digitalisering, in slimme processen en producten en in een productie van wereldniveau, maar ze gaan ook doordacht om met energie en materialen en hebben aandacht voor betrokkenheid, creativiteit en autonomie van hun medewerkers. 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

indumotionmrt2019