linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
150 EXPOSANTEN OP MACHINEERING
Van 27 tot 29 maart kan u in Brussel terecht op het beursevent Machineering 2019. Lees meer
3000 SERIE SCHAKELAARS BARKSDALE IO-LINK
Hitma Instrumentatie maakt bekend dat de industriële meet- en regelcomponenten uit de succesvolle Barksdale 3000-serie op korte termijn worden uitgebreid met het IO-Link communicatieprotocol. Lees meer
UPDATE MACHINEVEILIGHEID 2019
Een nieuwe ronde van seminars bij Euchner rond machineveiligheid gaat in mei van start. Lees meer
prev
next

OMRON: robot-assisted packaging at Combilo

 

M+R BEURS STAAT IN DE STARTBLOKKEN

28/02/2019

M+R is het grootste event voor procesinstrumentatie in de Benelux.

Op 27 & 28 maart 2019 opent Antwerp Expo zijn deuren voor M+R 2019. Dit event is ondertussen uitgegroeid tot hét event in de Benelux voor procesinstrumentatie in het hart van de grootste (petro)chemiecluster van Europa nl. Antwerpen. 

M+R is veel meer dan alleen de som van de stands, het is een totaalevent. Ontdek de beste innovaties die oplossingen bieden voor uw uitdagingen, verbreed uw kennis door onze uitgebreide masterclasses of volg de Innovation Tour.  Bovendien geven meer dan 80 exposanten u een klare kijk op de toekomst. Ga naar huis met bergen kennis en tonnen inspiratie!

Update uw knowhow en expertise

Dankzij de masterclasses krijgt uw knowhow een essentiële update, verwerft u inzicht in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw zaken. Neem deel aan conferenties over gasdetectie, Process Analyser Technology, tank safety,  IIoT & cybersecurity en andere actuele topics in samenwerking met Siemens, BASF, Jan De Nul,…  Het volledige randprogramma en de Masterclasses vindt u op www.mr-expo.be.

Gelijktijdig met Maintenance en Worksafe

Wat het event dit jaar uniek maakt, is de synergie met Maintenance, het event rond productiegericht onderhoud en Worksafe, het event rond health & safety op de werkvloer. Ons aanbod voor u was nog nooit zo groot: 3 vliegen in 1 klap! 

De beurs bezoeken?

Binnen enkele weken opent het event haar deuren. Verlies geen tijd en registreer u vandaag nog via www.mr-expo.be met code 2508 voor uw gratis ticket. Dit ticket is onbeperkt geldig voor drie beurzen en twee dagen.

Praktische informatie

M+R 2019 
Woensdag 27 maart: 10.00 – 18.00u (Netwerkdrink 17.00-18.30u)
Donderdag 28 maart: 10.00 – 17.00u
Antwerp Expo, Hal 1

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

enkellogofeb2019