linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
SUCCESVOL MNE MET 3.238 BEZOEKERS
Op 5 en 6 februari 2020 bezochten 3.238 professionals uit de ontwerp-, maakindustrie en machinebouw het combinetwerkevent Prototyping MNE 2020 in Kortrijk Xpo.  Lees meer
VIERDE EDITIE VOMI SAFETY DAY
De branchevereniging van dienstverlenende ondernemers in de procesindustrie VOMI organiseert op 19 maart 2020 voor de vierde keer de VOMI Safety Day. Lees meer
IGUS POLYMEERLAGERS IN FORMULA STUDENT
Met gemak naar de finish: topprestaties van igus polymeer lagers in de Formula Student. Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

GET SMART IN PACKAGING

10/04/2019

Empack & Packaging Innovations België is een verpakkingsevenement rijker. Tijdens de eerstvolgende editie in de Nekkerhal in Mechelen wordt op woensdag 23 oktober het nieuwe event  Get Smart (in) Packaging gehouden.

Het gaat om een combinatie van interessante seminars van gerenommeerde sprekers en de introductie van een nieuwe verpakkingsprijs. 

Een alomvattend netwerkevent voor heel verpakkend België: Dat is de insteek voor een nieuw verpakkingsfestijn tijdens Empack & Packaging Innovations. Initiatiefnemers zijn beursorganisator Easyfairs, Verpakking en Label Magazine van uitgeverij Roularta in samenwerking met Valipac en Fost Plus. Die samenwerking is niet toevallig want Valipac en Fost Plus zijn al jarenlang organisator van de succesvolle Belgische verpakkingsprijs Greener Packaging Award die tot afgelopen jaar tweejaarlijks werd gehouden. De Greener Packaging Award is dan ook voortaan onderdeel van een nieuwe, meer omvattende verpakkingsprijs die tijdens beide events in Mechelen haar primeur beleeft: de Get Smart (in) Packaging Award. Naast Valipac, Fost Plus en Verpakking & Label Magazine zijn er nog een aantal gerenommeerde instituten bij de organisatie van Get Smart in Packaging betrokken waaronder het Belgisch Verpakkingsinstituut (IBE/BVI), Pack4Food, Fetra, Detic en Universiteit Hasselt. 

Seminaries

Get Smart (in) Packaging kent een middag- en een avondprogramma. Daarbij zal moderator Ben Roelants de aanwezige gasten soepel door het programma leiden. Het middagprogramma is gevuld met diverse interessante sprekers uit bedrijven en kennisinstellingen zoals Pack4Food, IBE-BVI, Valipac, Fost Plus, Fetra en dept. Productontwikkeling Universiteit Antwerpen. Het aspect ‘duurzaamheid’ loopt daar als rode draad doorheen. 

De award uitreiking

In totaal worden er door de jury 10 awards gekozen: 5 Get Smart (in) Packaging awards, 2 Greener Packaging awards en 3 Trends Gazellen awards. De awards worden uitgereikt tussen de gangen van een ‘sitting diner’ door. De wedstrijd staat open voor brand owners, ontwerpers en verpakkingsproducenten die in België commercieel actief zijn. Wenst u zelf deel te nemen aan één van deze awards, bekijk dan snel de  deelnemingsvoorwaarden.

Jury

De vakjury voor de Get Smart (in) Packaging en Greener Packaging Awards staat onder leiding van Marleen Calcoen, directeur BVI/IBE voorzitter, Peter Ragaert (Pack4Food), Filip Vangeel (Valipac), Nicolas Egri (Fost Plus), Roos Peeters (Verpakkingscentrum Universiteit Hasselt), Erik Kruisselbrink (Verpakking & Label Magazine), Cédric Slegers (Go4Circle), Géraldine Verwilghen (Comeos), Liesje De Schamphelaire (Fevia), Frédérick Warzée (Detic) en John de Somer (Van Genechten Biermans, Filpap en Ecmabel).

Praktische informatie

Get Smart (in) Packaging
23 oktober 2019 tijdens Empack & Packaging Innovations
Nekkerhal-Brussels North, Mechelen

Voor meer info surf naar  www.getsmartinpackaging.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

am217