linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
D-MP SENSOR VAN SMC BIEDT ZEKERHEID
D-MP sensor van SMC biedt constante nauwkeurigheid en controle. Lees meer
MEER FAILLISSEMENTEN NA WETSWIJZIGING
Recente wetswijzingen in het Belgische bedrijfslandschap veroorzaken de huidige stijgingen van het aantal faillissementen.  Lees meer
FAST MOVERS, SNEL LEVERBAAR UIT VOORRAAD
Begin dit jaar lanceerde ATB Automation de inmiddels veel gevraagde en gebruiksvriendelijke catalogus Bönnekamp Mechanical Components.  Lees meer
prev
next

SMC: druk- en flowschakelaars/ pressostats

 

B+R POWER PANELS VOOR ZWENKARM-SYSTEMEN

02/05/2019

B&R biedt nu haar Power Panel bedieningspanelen voor montage op een zwenkarm aan. De compacte schermen hebben IP67-bescherming en zijn perfect geschikt voor gebruik op een machine.

De schermen zijn beschikbaar in breedbeeldformaat van 5,0" tot en met 21,5". De Power Panel T50 Field schermen beschikken over een geïntegreerde-webbrowser, waardoor deze zeer geschikt zijn voor het weergeven van webgebaseerde HMI-toepassingen met behulp van mapp View.

De schermen hebben afhankelijk van hun diagonaalgrootte een diepte van 16,5 of 26,0 mm. Ze zijn ontworpen voor montage op een zwenkarm, zodat ze makkelijk in de voorkeurspositie van de bediener kunnen worden gezet. Het is ook mogelijk om de Power Panels te installeren door middel van een VESA-montagebeugel. De FT50 schermen beschikken over een Power over Ethernet (PoE) aansluiting, waardoor er slechts één enkele kabel nodig is voor zowel stroom als netwerkcommunicatie.

Eenvoudige bediening

Power Panels zijn gemakkelijk te configureren en vormen een perfecte aanvulling op een high-end machineontwerp. De multi-touch technologie maakt het mogelijk om veelgebruikte gebaren zoals swipen en zoomen te integreren voor intuïtieve, duidelijk gestructureerde invoermogelijkheden. Het capacitieve touchscreen reageert nauwkeurig en betrouwbaar, zelfs wanneer de bediener dikke leren handschoenen draagt.

De juiste informatie op het juiste moment

Met een Power Panel FT50 waarop een webgebaseerde mapp View HMI-toepassing draait, hebben operators toegang tot de informatie, waar en wanneer het nodig is. mapp View zorgt ervoor dat automatiseringsengineers eenvoudig te gebruiken HMI-oplossingen kunnen maken, zonder dat er enige kennis van HTML5, CSS of JavaScript-programmering nodig is. Met slechts een paar klikken kunnen functies ingesteld worden zoals bevestiging met twee handen, voor gevaarlijke handelingen.

www.br-automation.com

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logoAM216