linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
TWEEDE EDITIE MOVING AUTOMATION
Na meer dan 20 edities op de Belgische markt werd er vorig jaar nieuw leven geblazen in het industriële event Elektro Mechanische Contactdag (EMC). Lees meer
NIEUWE COMPACTE TANDKRANSLAGER
Snelle roterende beweging in een kleine ruimte. Dit zijn vaak de specifieke eisen voor tandkranslagers in automatisering of podiumtechniek en ook in besturingspanelen. Lees meer
CONTROL TECHNIQUES VERHOOGT GARANTIE
Iedereen die nu een Commander frequentieregelaar koopt, kan via registratie zijn productgarantie van standaard twee jaar gratis verlengen naar vijf jaar. Lees meer
prev
next

SMC: druk- en flowschakelaars/ pressostats

 

INDUMOTION BEZOEKT LA LORRAINE

05/06/2019

De leden van InduMotion vzw bezochten de industriële bakkerij La Lorraine in Ninove.

InduMotion is de beroepsfederatie voor bedrijven gespecialiseerd in industriële automatisering en aandrijftechnieken (elektrisch, hydraulisch, mechanisch en pneumatisch), die als producent, officiële invoerder of verdeler op de Belgische markt actief zijn.

De leden van InduMotion verzamelden op woensdag 5 juni voor de jaarlijkse Statutaire Algemene Vergadering en deze vond plaats in Ninove.

InduMotion werd ontvangen bij La Lorraine in Ninove. La Lorraine is een bedrijf met meer dan 3.000 werknemers en de grootste industriële bakkerij van België. Het bekendste merk dat het familiebedrijf in handen heeft is Panos.

CEO Guido Vanherpe gaf de leden een overzicht van de geschiedenis van het familiale bedrijf en zijn passie en visie voor de bakkerijsector. 

Voorts was er een rondleiding in de gebouwen en mochten de leden proeven van wat La Lorraine op de markt brengt. De aardbeientaartjes vielen goed in de smaak. Aansluitend op de rondleiding was er de Statutaire Algemene Vergadering waar door Karl D'haveloose van Invent Media een toelichting werd gegeven bij de bezoekerscijfers van het beursevent INDUMATION.BE 2019 in Kortrijk Xpo.

De avond werd afgesloten met een receptie en een walking dinner.

www.indumotion.be

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logoAM216