linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
MEER MEISJES IN STEM-RICHTINGEN
Meer meisjes stromen door naar wetenschappelijke en technische opleidingen. Lees meer
NIEUWE VESTIGING YASKAWA GEOPEND
De nieuwe locatie van YASKAWA Benelux in Eindhoven (Brainport Industries Campus) is officieel geopend. Lees meer
PIH ONDERZOEKT HALF MILJOEN STALEN
Het Provinciaal Instituut voor Hygiëne (PIH) onderzocht de 500.000ste staal sinds de digitale registratie van de tests in 1995. Lees meer
prev
next

SMC: druk- en flowschakelaars/ pressostats

 

VOKA ONDERNEMERS NETWERKEN IN ZOO

23/06/2019

In de Antwerpse ZOO hebben een duizendtal ondernemers en politici op het jaarlijkse Tuinfeest van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland samen de start van een veelbelovende zomer genomen.

Naar goede traditie was het Tuinfeest op vrijdagavond 21 juni het uitgelezen moment voor ondernemers om er contacten te leggen en van gedachten te wisselen met elkaar en politici en stakeholders van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Op tal van manieren zorgde de Antwerps-Wase Kamer ervoor dat het grootste netwerkevenement van Antwerpen voor ondernemers zijn naam weer alle eer kon aandoen. Zo hielpen verschillende meetingpoints en een online matchingtool gasten vlot op weg naar interessante, waardevolle babbels en kon een aantal aanwezigen zelfs boeiende gesprekken voeren tijdens een exclusieve privérondrit per riksja doorheen de ZOO.

Met ook nog de rustgevende nocturnewandeling die een unieke blik op een inslapende dierentuin bood, de gesmaakte barbecuebuffetten en bijzondere degustaties konden de aanwezigen voluit genieten van de avond op de langste dag van het jaar.

‘De relatieve rust van de zomer geeft ondernemers de kans om even te reflecteren over de voorbije maanden, om dan met nieuwe energie en ideeën het najaar succesvol te kunnen invullen. Na al die jaren blijft het Tuinfeest van de Antwerps-Wase Kamer voor vele ondernemers een van de belangrijkste inspiratiemomenten in deze periode’,  aldus gedelegeerd bestuurder Luc Luwel van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logoAM216