linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
INDUMATION.BE UITGESTELD NAAR 2022
Er is beslist om de vakbeurzen INDUMATION.BE en Indumation Network Event (INE) qua data te heroriënteren. Lees meer
WEBINAR SMC OVER SENSOREN
Persluchtspecialist SMC organiseert op 27 mei een webinar over het doordacht gebruik van sensoren. Lees meer
OPINIE: DATA ZIJN DE NIEUWE KOLEN EN STAAL
Data: de kolen en staal van het nieuwe normaal. Een opinie van Bart Steukers (Agoria). Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

DE MEYER NEEMT STEVELINCK OVER

03/07/2019

DE MEYER NV, gevestigd in Temse, neemt het industrieel toeleveringsbedrijf STEVELINCK HENRI NV uit Sint-Niklaas over. 

Deze overname past perfect in de groeistrategie van De Meyer.

Stevelinck heeft 40 jaar ervaring in hoogwaardig industrieel toeleveringswerk en met haar streven naar kwaliteit, precisie en klantenservice sluit het bedrijf perfect aan bij de filosofie van De Meyer. 

Deze overname omvat het volledige handelsfonds, waaronder het volledige machinepark en personeelsbestand. Ondertussen werden de gesprekken met de directie en de medewerkers van Stevelinck opgestart om een vlotte integratie te garanderen.

De Meyer NV – Masters in Mechanics – is gespecialiseerd in engineering, productie, installatie & onderhoud van machines en mechanische installaties. Hiermee worden heel diverse markten bediend zoals publieke infrastructuur, traditionele industrie, offshore en hernieuwbare energie. Na haar verhuis – 10 jaar geleden – naar industriezone ‘De Zaat’ in Temse kende het bedrijf een sterke groei. Vandaag telt het bedrijf 110 medewerkers, een hypermodern bedrijfsgebouw en dito machinepark en realiseert het steeds complexere en uitdagender projecten.

Dirk De Meyer (Algemeen Directeur De Meyer NV): ‘Als innovatief groeibedrijf vormt het vinden van goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers een hele uitdaging. Deze overname was voor ons dan ook een perfecte opportuniteit om de ervaren vakmensen van Stevelinck in ons team te integreren. Ook de beschikbare, hoogtechnologische machines vormen een mooie aanvulling op ons bestaand machinepark en we maken ons sterk dat we de bestaande klanten van Stevelinck in de toekomst nog beter zullen kunnen bedienen. Tijdens de voorbereidende gesprekken met het management van Stevelinck werd heel veel aandacht geschonken aan het goed inpassen van de medewerkers in ons team.’

Stevelinck Henri NV werd opgericht in 1979 en groeide uit tot een toonaangevend bedrijf dat machineonderdelen fabriceert en deze levert aan wereldspelers in de industriële sector. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en een team van 14 vakmensen die kunnen terugvallen op heel wat expertise en ervaring.

Tom Stevelinck (Gedelegeerd bestuurder Stevelinck Henri NV): ‘In De Meyer vinden we een perfecte partij om ons erfgoed en onze vakkennis veilig te stellen voor de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat onze mensen terecht komen in een bedrijf met een duidelijke toekomstvisie en internationale faam, en dat zij een echte meerwaarde zullen vormen voor De Meyer. Ook onze klanten zullen voor onze gekende vakkennis en service perfect terecht kunnen bij De Meyer. Het was voor onze familie belangrijk om te weten dat we - met een gerust hart - onze medewerkers een mooie toekomst kunnen bieden binnen het team van De Meyer.’

Na de officiële overeenkomst over deze overname, zal in de komende maanden werk gemaakt worden van de verhuis van het machinepark en de integratie van het personeel. Tegen 31/10/2019 moet de volledige praktische overdracht afgerond zijn.

www.demeyer.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenwebsite