linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
INDUMATION.BE UITGESTELD NAAR 2022
Er is beslist om de vakbeurzen INDUMATION.BE en Indumation Network Event (INE) qua data te heroriënteren. Lees meer
WEBINAR SMC OVER SENSOREN
Persluchtspecialist SMC organiseert op 27 mei een webinar over het doordacht gebruik van sensoren. Lees meer
OPINIE: DATA ZIJN DE NIEUWE KOLEN EN STAAL
Data: de kolen en staal van het nieuwe normaal. Een opinie van Bart Steukers (Agoria). Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

KUKA NIEUWE KR QUANTEC

03/07/2019

Zoekt uw bedrijf een allrounder die voor taken in zo goed als elke industrie kan worden ingezet?

Dan is de nieuwe KR QUANTEC de juiste keuze voor u. In de high payload categorie biedt de robot het meest uiteenlopende portfolio voor payload en reikwijdten op de markt, van 120 tot 300 kg en van 2.700 tot 3.900 mm. 

De nieuwe generatie van de KR QUANTEC is in verschillende speciale varianten beschikbaar, zoals uitvoeringen voor plafond-, Foundry-, console- of press-to-press-robots. Het geoptimaliseerde portfolio zorgt voor een snellere levertijd.

De KR QUANTEC is  's werelds eerste industriële robot met digitale Motion Modes. De software-add-ons kunnen eenvoudig worden geactiveerd op de robotsturing, waardoor de prestaties van de robot worden geoptimaliseerd voor bewegingsprocessen. 

De robot kan afhankelijk van de werkstap omschakelen tussen de afzonderlijke Motion Modes. Dit maakt van hem een flexibele productieassistent:

  • Performance Mode: Verrast met zijn veelzijdigheid en is de juiste bewegingsmodus voor het merendeel van de taken, van de handling en het puntlassen tot het bewerken en laden of ontladen.
  • Path Mode: Is van toepassing bij continue bewegingen en verhoogt de nauwkeurigheid, zowel bij lage als hoge baansnelheden, wat voorkomt bij lijm, meet of lasertoepassingen.
  • Dynamic Mode: De juiste keuze wanneer cyclustijden gereduceerd moeten worden. De Dynamic Mode geeft de KR QUANTEC meer snelheid en reduceert de cyclustijden met ca. 10%.

Met al zijn innovatieve features samen is de nieuwe KR QUANTEC de nummer één qua technologie in de high payload catergorie. De mogelijkheid om de payload ter plaatse te upgraden maakt de robot uiterst flexibel. Dankzij deze en andere nieuwe eigenschappen is de nieuwe KR QUANTEC een veilige investering in de toekomst van elke productie.

www.kuka.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenwebsite