linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
SEMINARIE LIFECYCLE MANAGEMENT EN DIGITALISERING
Rockwell Automation organiseert een seminarie. Deel uw ervaringen met collega’s uit de industrie en leer hoe u nog beter uw continuïteit kunt waarborgen. Lees meer
NORD GEOPTIMALISEERD ONTWERP ASYNCHROONMOTOREN
Geoptimaliseerd ontwerp voor IE3 asynchroonmotoren. Lees meer
SMEERMIDDELVRIJE WERELD VOOR ZWARE MACHINES
iglidur Q2E: een smeermiddelvrije wereld voor zware machines. Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

TECHNOLOGY FOR AUTOMOTIVE EVENT

09/07/2019

De editie 2019 van Technology for Automotive is op komst.

Het event  Technology for Automotive 2019, vindt plaats op dinsdag 29 oktober 2019 bij Mikrocentrum in Veldhoven (Eindhoven).

Dit evenement, speciaal gericht op de innovatieve automotive industrie van Nederland, is een combinatie van twee bekende activiteiten van AutomotiveNL en Mikrocentrum: het Automotive Congres en de AutomotiveNL Supplier Day

Door de succesvolste ingrediënten van deze evenementen te combineren, biedt Technology for Automotive 2019 een nóg completer beeld en meer mogelijkheden. Drie zaken die u bereikt door aan dit evenement deel te nemen:

  • U ontdekt dé ontwikkelingen die u als Automotive stakeholder moet weten op het gebied van slimme en groene mobiliteit, automotive productieprocessen en materialen.
  • U ontmoet leveranciers, productontwikkelaars, OEM'ers, test- en kennisinstituten uit de automotive industrie. Kortom: de gehele keten.

Interesse om als bedrijf mee deel te nemen aan dit event? U heeft de kans om uw eigen ontwikkelingen te delen via een laagdrempelig exposantenpakket, met uiteraard korting voor leden van AutomotiveNL en het Mikrocentrum High Tech Platform.

Een registratie en bezoek is gratis.

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

am217