Print deze pagina

TECHNOLOGY FOR AUTOMOTIVE EVENT

09/07/2019

De editie 2019 van Technology for Automotive is op komst.

Het event  Technology for Automotive 2019, vindt plaats op dinsdag 29 oktober 2019 bij Mikrocentrum in Veldhoven (Eindhoven).

Dit evenement, speciaal gericht op de innovatieve automotive industrie van Nederland, is een combinatie van twee bekende activiteiten van AutomotiveNL en Mikrocentrum: het Automotive Congres en de AutomotiveNL Supplier Day

Door de succesvolste ingrediënten van deze evenementen te combineren, biedt Technology for Automotive 2019 een nóg completer beeld en meer mogelijkheden. Drie zaken die u bereikt door aan dit evenement deel te nemen:

  • U ontdekt dé ontwikkelingen die u als Automotive stakeholder moet weten op het gebied van slimme en groene mobiliteit, automotive productieprocessen en materialen.
  • U ontmoet leveranciers, productontwikkelaars, OEM'ers, test- en kennisinstituten uit de automotive industrie. Kortom: de gehele keten.

Interesse om als bedrijf mee deel te nemen aan dit event? U heeft de kans om uw eigen ontwikkelingen te delen via een laagdrempelig exposantenpakket, met uiteraard korting voor leden van AutomotiveNL en het Mikrocentrum High Tech Platform.

Een registratie en bezoek is gratis.