linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
TWEEDE EDITIE MOVING AUTOMATION
Na meer dan 20 edities op de Belgische markt werd er vorig jaar nieuw leven geblazen in het industriële event Elektro Mechanische Contactdag (EMC). Lees meer
NIEUWE COMPACTE TANDKRANSLAGER
Snelle roterende beweging in een kleine ruimte. Dit zijn vaak de specifieke eisen voor tandkranslagers in automatisering of podiumtechniek en ook in besturingspanelen. Lees meer
CONTROL TECHNIQUES VERHOOGT GARANTIE
Iedereen die nu een Commander frequentieregelaar koopt, kan via registratie zijn productgarantie van standaard twee jaar gratis verlengen naar vijf jaar. Lees meer
prev
next

SMC: druk- en flowschakelaars/ pressostats

 

NIEUWE VESTIGING YASKAWA GEOPEND

09/07/2019

De nieuwe locatie van YASKAWA Benelux in Eindhoven (Brainport Industries Campus) is officieel geopend.

Bruno Schnekenburger, CEO van Yaskawa Europe, Ms. Kijima van de Japanse Ambassade, Niels Langenhuizen (SDK Vastgoed over Brainport), Michel Weeda, Manager Innovation Program en Meino Noordenbos, CEO Rubix Benelux kwamen allemaal aan het woord tijdens de feestelijke opening.

Na een korte presentatie van Koen Herps van KMWE over het Fieldlab Advanced Manufacturing Logistics, waarin Yaskawa Benelux ook participeert, konden alle gasten een bezoek aan het Fieldlab brengen en daar onder andere de mobiele HC10 cobot in actie zien. Er was ook ruimte om te netwerken tijdens een paar borrelmomenten, wanneer er eveneens de tijd was om de verschillende demo's te zien die in de ruimte waren opgezet. 

Partners ProduLAS, MCA, BMO en SCHUNK waren allen aanwezig met hun eigen demo’s en in de Yaskawa showroom waren nog een aantal demo’s te zien, zoals het AirGrip robot systeem voor het oppakken van flessen, de nieuwe GA500 frequentieregelaar  en de compacte ArcWorld Micro lascel.

Er werd stilgestaan bij het 25-jarig jubileum van de samenwerking met MCA, waarbij een award en een paar cadeaus werden overhandigd aan een delegatie van MCA. Daarop volgde een leuke verrassing, toen MCA zelf ook een geschenk presenteerde ter ere van het jubileum.

Ook werd stilgestaan bij het afscheid van Meino Noordenbos als CEO van Rubix Benelux.

De Japanse oorsprong van Yaskawa werd niet vergeten, met een aantal Japanse gasten, een toast met sake van een Japanse collega en aan het einde een optreden van Japanse 'taiko' drummers. 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logoAM216