linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
NIEUWE INTESIS GATEWAY
Nieuwe Intesis gateway maakt communicatie tussen PROFINET en BACnet eenvoudig. Lees meer
SIEMENS ULTRACONDENSATOR MODULES
Siemens biedt nieuwe ultracondensatormodules aan die de machinewerking tijdens stroompannes verzekeren, pieklasten vermijden en remenergie terugwinnen. Lees meer
LICHTPUNTJE VOOR BEURZEN
Op vrijdag 24 juli werd het nieuwe ministerieel besluit gepubliceerd in het Staatsblad waarmee beursorganisatoren vanaf 1 september opnieuw aan de slag kunnen. Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

DE NIEUWE WERMA CATALOGUS

25/07/2019

Nieuw, informatief en nog duidelijker: de nieuwe WERMA catalogus 2020/2021 is nu beschikbaar! 

Ontdek op meer dan 270 pagina's innovatieve producten en intelligente oplossingen, die processen veilig maken en efficiënt laten werken.

Bovendien zit de nieuwe WERMA catalogus boordevol nuttige achtergrondinformatie, handige hulpmiddelen, informatieve overzichtspagina's en onze praktische Quick Finders, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om onmiddellijk naar het product te gaan waar u naar op zoek bent.

Het juiste product in één oogopslag

Welke sirene heb ik nodig voor welk omgevingsvolume? Is het LED-licht dat ik wil ook verkrijgbaar in combinatie met een sirene? Hoe kan ik mijn signaaltoren upgraden naar een systeem voor machinemonitoring en dataverzameling? Hoe kan ik handmatige werkstations integreren met een call-for-action functie in mijn netwerksysteem? Een reeks nuttige hulpmiddelen in de nieuwe WERMA-catalogus, biedt de antwoorden op deze en nog veel meer vragen om zo tot het juiste product te komen. Aan het begin van elke productfamilie vindt de lezer bijvoorbeeld een inleidende overzichtspagina met de voordelen van het betreffende product, typische toepassingsgebieden of mogelijke installatietypes.

Signaalindex - hoe luid en helder is het product eigenlijk?

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken het juiste product te kiezen, worden de producten in de WERMA-catalogus geëvalueerd met een 'signaalindex'. Dit is afgeleid van het meten van de respectieve producten en houdt ook rekening met subjectieve signaleringseffecten. Dit komt omdat fysieke parameters alleen al in beperkte mate kunnen worden vergeleken. Bewegend licht wordt bijvoorbeeld sterker waargenomen dan statisch licht en bepaalde toonreeksen trekken meer aandacht dan andere tonen. De signaalindex maakt het voor de klant heel eenvoudig om het ideale product voor hun toepassing te kiezen.

www.werma.com

Heb je de WERMA-catalogus toch liever op papier? Geen probleem! Vraag uw persoonlijke exemplaar aan via info@wermabenelux.com.

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenlogo220