linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
INTELLIGENT VALVE VAN SIEMENS
Intelligent Valve van Siemens maximaliseert efficiëntie van HVAC-installaties. Lees meer
FMB TOELEVERANCIERSBEURS MACHINEBOUW
Voor veel bedrijven in de machinebouw zijn aan het begin van de pandemie niet alleen de afzetmarkten ingestort. Ook de toeleveringsketens zijn fors beperkt. Lees meer
UNIVERSAL ROBOTS VERKOOPT 1000STE COBOT
Universal Robots, ontwikkelaar van collaboratieve industriële robotarmen, overhandigde samen met hun automatiseringspartner Gibas Automation de 1.000ste cobot in de Benelux.  Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

MYNORD NIEUW KLANTENPORTAAL

25/07/2019

De myNORD klantenportal is de kortste weg naar optimale aandrijfoplossingen.

Efficiënt, transparant en 24/7 beschikbaar met: www.mynord.com  kunnen klanten online aandrijfoplossingen uit het standaardprogramma van NORD DRIVESYSTEMS (reductoren, motoren, aandrijfelektronica) configureren en bestellen. 

NORDKlanten worden stap voor stap door het orderproces geleid. Een breed scala aan zoek- en selectiefuncties (bijv. motorvermogen, uitgaande snelheid, uitgaand koppel) vereenvoudigen de keuze van de optimale aandrijftechniek. `

Dankzij de plausibiliteitscontrole toont de productconfigurator in het myNORD klantenportal alleen de opties die overeenkomen met de reeds ingevoerde eisen. Uitleg over de configuratiefuncties kan met informatiesymbolen worden weergegeven. Online configuratie en conformiteitscontrole van ATEX motorreductoren is eveneens mogelijk. Bovendien bestaat de mogelijkheid om decentrale aandrijftechniek of schakelkastregelaars te configureren.

Online aandrijfoplossingen configureren en bestellen

Alle configuratiestappen worden uitgevoerd op één scherm. Alle ingevoerde specificaties en de nog te selecteren functies worden duidelijk weergegeven in een venster rechts op het scherm en blijven altijd zichtbaar. Daarnaast kunnen 3D modellen, overzichtsschetsen en maatschetsen worden gegenereerd voor de geconfigureerde aandrijfoplossingen. 

Bovendien kunnen klanten de gecreëerde CAD-data eenvoudig downloaden en direct integreren in hun CAD-programma. Zelfs tijdens de configuratie zijn alle aankoopprijzen zichtbaar en na voltooiing kan een offerte worden opgevraagd en het orderproces worden geactiveerd.

Alle orders, projecten en documentatie zijn continu in beeld

Alle lopende en voltooide orders worden duidelijk weergegeven in de ordertrackingtool en kunnen eenvoudig worden gefilterd en gesorteerd. De status van order en levering kan permanent real time worden gevolgd. Daarnaast hebben geregistreerde klanten de mogelijkheid om hun configuraties op te slaan en deze voor verschillende doeleinden te gebruiken. myNORD maakt onder andere een snelle specificatie van nieuwe varianten vanuit de bekende basis mogelijk.

In het documentencentrum kan de productdocumentatie voor de specifieke order in meerdere talen worden gedownload. De documenten omvatten gebruiks- en onderhoudshandleidingen of lijsten met reserveonderdelen. Ze kunnen worden gedownload of eenvoudig als link worden doorgestuurd.De teamfunctie maakt gezamenlijke toegang mogelijk voor alle medewerkers die binnen het bedrijf betrokken zijn bij aandrijftechniek - niet alleen toegang tot de configuraties, maar ook tot alle andere beschikbare data.

http://www.mynord.com 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenlogo220